HerNews.gr
Διεθνή

Chris Hemsworth: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα πληρώνεται για μια ανάρτηση το Instagram

Ο Chris Hemsworth μπορεί να καυχηθεί ότι είναι ένας από τους άντρες της χρονιάς. Ο σύζυγος της Elsa Pataky έχει γίνει ένας από τους πιο απαιτητικούς και μεσάζοντες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, συμμετέχοντας σε φημισμένες παραγωγές όπως το «Thor», «Avengers» ή το «Extraction».

Ο 40χρονος Αυστραλός διανύει μια πολύ γλυκιά επαγγελματική και προσωπική στιγμή στη ζωή του, με πολλές επαγγελματικές προτάσεις και μια οικογένεια με τρία παιδιά που έχει δημιουργήσει μαζί με την Elsa Pataky, με την οποία παντρεύτηκε το 2010.

Το κασέ του έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό και έχει γίνει ένα πολυπόθητο κομμάτι για τα brands, όχι μόνο ως μοντέλο, αλλά και ως influencer. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο Chris Hemsworth έχει περισσότερους από 58 εκατομμύρια followers στο Instagram, γι’ αυτό και η διαφήμιση στον λογαριασμό του κοστίζει αρκετά χρήματα.

Μάλιστα, και σύμφωνα με μελέτη του πρακτορείου Impressive, ενός αυστραλιανού διαφημιστικού πρακτορείου και μάρκετινγκ, ο ηθοποιός είναι η διασημότητα της χώρας του που έχει τα υψηλότερα εισοδήματα στα κοινωνικά δίκτυα, όπως αναφέρει το portal Daily Mail.

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια ανά ανάρτηση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε το προαναφερθέν πρακτορείο, ο ηθοποιός θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια για μία μόνο δημοσίευση στο προφίλ του στο Instagram.

Οι αποδοχές του υπολογίζονταν σε περίπου 1,04 εκατομμύρια δολάρια.

Παρά το γεγονός ότι ο Chris Hemsworth καταλαμβάνει άνετα την πρώτη θέση, το βάθρο συμπληρώνουν άλλοι δύο ηθοποιοί.

Ο Hugh Jackman βρίσκεται στην τρίτη θέση, με κέρδος ανά δημοσίευση περίπου 554.989 δολάρια και η Katherine Langford είναι η δεύτερη πιο ακριβοπληρωμένη, με εκτιμώμενες αποδοχές 737.205 δολάρια ανά δημοσίευση.

Chris Hemsworth: Αν κρυώνεις δες την τελευταία selfie του για να «ζεσταθείς»

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Μενούνος: O καρκινικός όγκος της διπλασιάστηκε σε μέγεθος – Οι γιατροί είχαν πει ότι είναι καλά

HerNews ka

Πορτογαλία: Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο Πάπας Φραγκίσκος – Συναντήθηκε με θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από ιερείς

HerNews ka

Εύα Καϊλή: Σήμερα εξετάζεται η έφεσή της – Αποφυλάκιση ή κράτηση;

Her News