HerNews.gr
Ελλάδα

Βύρωνας: Κατέληξε η 16χρονη που της χορηγήθηκε κοκτέιλ ναρκωτικών

Έφυγε από τη ζωή η 16χρονη που τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού καθώς είχε πέσει σε κώμα μετά τη χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών

Η 16χρονη νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε κωματώδη κατάσταση και άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από νοσηλεία 16 ημερών. Η ανήλικη κοπέλα είχε εντοπιστεί σε κωματώδη κατάσταση σε οικία στο Βύρωνα μετά από κατανάλωση κοκτέιλ ναρκωτικών, ανάμεσα σε αυτά και το σίσα.

Από τους συνολικά πέντε κατηγορούμενους στη σοκαριστική υπόθεση, τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.Overview of Stimulant Drugs: Types, Effects, and Risks

 

Η 16χρονη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 6 Νοεμβρίου χωρίς τις αισθήσεις της, έπειτα από κατανάλωση κοκτέιλ σκληρών ναρκωτικών που της χορήγησε σπείρα διακινητών σε σπίτι στον Βύρωνα.

Σύμφωνα με μια φίλη της που ήταν μαζί της, η σπείρα των εμπόρων ναρκωτικών της χορήγησε κάνναβη και «σίσα», με αποτέλεσμα να χάσει τον σφυγμό της και αιμορραγούσε από τη μύτη.

Οι σοκαριστικές καταθέσεις της μητέρας και της φίλης της

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μητέρα του κοριτσιού τα μέλη της συμμορίας αρκετές φορές καθοδηγούσαν την 16χρονη στο πώς θα συμπεριφερθεί αλλά ακόμα και στο πώς θα μιλήσει στη μητέρα της.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης της, η μητέρα της 16χρονης αναφέρει ότι οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν την κόρη της ως “πειραματόζωο”, με σκοπό να δοκιμάζουν πάνω της διάφορες μίξεις ναρκωτικών με αποτέλεσμα να την κάνουν υποχείριο τους.

Νοσοκομείο

Η φίλη της 16χρονης που βρισκόταν στο διαμέρισμα στον Βύρωνα το μοιραίο βράδυ της 5ης Νοεμβρίου, αποκαλύπτει στην δική της κατάθεση ότι το θύμα είχε κάνει χρήση ενός φαρμάκου κατά της επιληψίας, που ονομάζεται «Lyrica» το οποίο προκαλεί κύμα ευφορίας, ειδικά όταν χρησιμοποιείται με αλκοόλ, κοκαΐνη ή άλλα οπιούχα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καύσωνας διαρκείας: «Ψήνεται» η χώρα με 40άρια! – Ποιές περιοχές θα βρεθούν στο «κόκκινο»

Her News b

Παύλος Μαρινάκης για τις πυρκαγιές: «Θα κινηθούμε τάχιστα στις διαδικασίες αποζημιώσεων»

HerNews ka

Έλενα Παπαρίζου: Έληξε η δικαστική διαμάχη με τον Τόνυ Μαυρίδη, μετά τη συγγνώμη του

Her News b