HerNews.gr
DECORNEWS

7 πράγματα που έχουν πάντα στο σπίτι τους οι άνθρωποι που αγαπούν τη διασκέδαση

Εάν είστε ενθουσιασμένοι για την επερχόμενη εορταστική περίοδο, η φιλοξενία είναι πιθανώς στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας. Τα σπίτια μας πρέπει να δουλέψουν σκληρά κατά τη διάρκεια των εορτών, μετατρέποντας σε φιλόξενους και ζεστούς  χώρους που είναι έτοιμοι για τους επισκέπτες ανά πάσα στιγμή. 

Για να βεβαιωθούμε ότι είστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι να φιλοξενήσετε αυτούς τους απροσδόκητους επισκέπτες (ο τύπος που επισκέπτεται για να αφήσει μια χριστουγεννιάτικη κάρτα αλλά τελικά μένει για ένα ποτό), καταλήξαμε σε μια εύχρηστη λίστα ελέγχου από τους σχεδιαστές.

Αυτά είναι τα κορυφαία πράγματα που έχουν οι άνθρωποι με σαλόνια και κουζίνες έτοιμα για διασκέδαση (και αν δεν έχετε αυτά τα πράγματα, προσφέρουμε μερικές εξαιρετικές λύσεις για το πώς να αναδημιουργήσετε την αίσθηση στο σπίτι σας).

1. Μια υπέροχη νησίδα κουζίνας

Ένα νησί κουζίνας με καθίσματα μπαρ

Η κουζίνα είναι το μέρος όπου συμβαίνει όλη η δράση, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου, και αυτή η πολυσύχναστη ατμόσφαιρα κάνει αυτόν τον χώρο να αισθάνεται λιγότερο υπνωτικός από το σαλόνι όπου τα άνετα καθίσματα θα μπορούσαν να ενθαρρύνουν τους καλεσμένους σας να πέσουν για ύπνο. Ένα νησί κουζίνας είναι η απόλυτη προσθήκη σε αυτόν τον χώρο, παρέχοντας έναν φυσικό προορισμό όπου οι άνθρωποι συγκεντρώνονται ενώ απολαμβάνουν τον οικοδεσπότη τους να ετοιμάζει μια εορταστική ατμόσφαιρα ή ένα χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ. Υπάρχει επίσης κάτι διασκεδαστικό στο να κάθεσαι ψηλά στη νησίδα σχεδόν δημιουργώντας αυτή την ατμόσφαιρα στο home bar. 

2. Χαλαρά καθίσματα

Σαλόνι με καθίσματα συνομιλίαςΕίτε φιλοξενείτε στην κουζίνα είτε στο σαλόνι, τα καθίσματα που διεγείρουν τη συζήτηση και βοηθούν τους καλεσμένους σας να αισθάνονται χαλαροί είναι ζωτικής σημασίας. Είτε πρόκειται για τα τέλεια σκαμπό μπαρ που στηρίζονται στο νησί της κουζίνας σας είτε για έναν άνετο καναπέ σε ένα άνετο σαλόνι , τα άνετα καθίσματα θα κάνουν τους καλεσμένους σας να νιώσουν πιο ευπρόσδεκτοι.  

3. Ένα δροσερό home bar

Ένα σαλόνι με home bar

Ένα κομψό home μπαρ είναι ένα απαραίτητο σπίτι για όποιον αγαπά τη διασκέδαση. Η μορφή τους μπορεί να πάρει πολλά σχήματα. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μια πλήρως λειτουργική μπάρα έως ένα μικρό καροτσάκι με ρόδες που μπορεί να μετακινηθεί στο σπίτι. Όποιο στυλ και αν προτιμάτε εξαρτάται από τον προϋπολογισμό σας και από το πόσο συχνά σκοπεύετε να φιλοξενείτε. Ένα μικρό καροτσάκι μπαρ τοποθετημένο στον τοίχο με τα αγαπημένα σας μπουκάλια ποτών φαίνεται επίσης υπέροχο και ενθαρρύνει τους καλεσμένους σας να νιώσουν ευπρόσδεκτοι.  

4. Τέλειος φωτισμός

Σαλόνι με φωτισμό δαπέδου

Οι ιδιοκτήτες με σπίτια που είναι έτοιμα για διασκέδαση έχουν όλοι κοινά σχέδια φωτισμού. Ο φωτισμός του σαλονιού είναι πολυεπίπεδος και ευέλικτος σε ποικίλες διαθέσεις και δραστηριότητες. Το κλειδί για να νιώσετε σωστά τον χώρο ψυχαγωγίας σας είναι να έχετε τον έλεγχο του φωτός. Εάν έχετε τον πλήρη έλεγχο του φωτός, έχετε τον πλήρη έλεγχο της ατμόσφαιρας. Ένας διακόπτης dimmer μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα, αρκεί ο λαμπτήρας σας να είναι συμβατός με μια λειτουργία dimming. 

5. Τέχνη στους τοίχους

Ένα κομμάτι statement art στους τοίχους του σαλονιού

Εντάξει, μπορεί να μην έχει άμεση σχέση με τη διασκέδαση, αλλά σίγουρα υπάρχει συσχέτιση με τους ιδιοκτήτες σπιτιού που παρουσιάζουν την τέχνη του τοίχου του σαλονιού που είναι ζωντανή και τολμηρή με χώρους που είναι πρωταρχικοί για διασκέδαση. Η δημιουργία ενός εστιακού σημείου, ακόμη και ενός σημείου ομιλίας, η μεγάλη και τολμηρή τέχνη σας είναι ένας τρόπος να κάνετε μια δήλωση και να δημιουργήσετε έναν χώρο γεμάτο ενέργεια και χαρακτήρα. Βρείτε άπειρα σχέδια στη vipart.gr

6. Έξυπνη αποθήκευση

Ένα σαλόνι με έξυπνο αποθηκευτικό χώρο

Οι καινοτόμες λύσεις αποθήκευσης σαλονιού είναι επίσης σημαντικές για έναν ιδιοκτήτη σπιτιού που του αρέσει να διασκεδάζει. Είτε διασκεδάζετε στην κουζίνα είτε στο σαλόνι, το να διατηρείτε τον χώρο τακτοποιημένο χρησιμοποιώντας κρυφά ντουλάπια και έξυπνες λύσεις ραφιών βοηθά όχι μόνο να κάνει έναν χώρο πιο χαλαρωτικό (κανείς δεν θέλει να τριγυρνάει σε ένα σπίτι που αισθάνεται ακατάστατο και αγχωτικό), αλλά πρόκειται για έξυπνα ράφια που κάνουν εύκολη την πρόσβαση σε βασικά στοιχεία ψυχαγωγίας. 

7. Ποιοτικός ήχος

Sonos Roam

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, αυτό που παίζει ρόλο στον χώρο ψυχαγωγίας σας είναι να διαθέτει ποιοτικές λύσεις ήχου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει τεράστια ηχεία που καταλαμβάνουν μια ολόκληρη γωνία. Ο ποιοτικός ήχος πρέπει να ενσωματώνεται και να κρύβεται διακριτικά. Παροχή καλής μουσικής υπόκρουσης που διασφαλίζει την αποτελεσματική επικοινωνία των επισκεπτών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

7+1 τάσεις διακόσμησης για γωνίες ανάγνωσης που θα κάνουν το σπίτι σας πιο άνετο

HerNews ka

Jenn Im: Η αισθητική της κουζίνας στο YouTube

Her News b

Pampas Grass: Το απόλυτο Pinterest trend του 2021

Her News