HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπέττυ Μαγγίρα: «Το “φλερτ” με τον ΑΝΤ1 υπήρχε από πέρυσι»

Στην αρχή η παρουσιάστρια κάνοντας την αυτοκριτική της ανέφερε: «Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, άμα είσαι τελειομανής πάντα βρίσκεις ψεγάδι. Πάντα θέλω να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερη».

«Αγαπώ την ψυχαγωγία. Ο κόσμος θέλει να γελάσει και να περάσει ωραία. Θέλω η τηλεόραση να με κάνει να αισθάνομαι ωραία», τόνισε.

Για την αλλαγή που έκανε στην τηλεοπτική της στέγη και την μεταφορά την εκπομπή της σε νέο κανάλι σχολίασε:

«Είναι πολύ δύσκολο. Για να πάρω εγώ αυτή την απόφαση – γιατί είμαι πιστός και σταθερός άνθρωπος – δυσκολεύτηκα πολύ. Ήξερα ότι ήταν μία αναβάθμιση για εμένα ως παρουσιάστρια, παρόλα αυτά είναι μία νέα αρχή. Αλλά τώρα δεν ‘μασάω’ πια».

«Το ‘φλερτ’ με το κανάλι υπήρχε από πέρυσι»

Ειδικά για την επιλογή που έκανε να πάει η παρουσιάστρια στο κανάλι του ΑΝΤ1 αποκάλυψε: «Το ‘φλερτ’ με το κανάλι υπήρχε από πέρυσι. Με είχε πάρει τηλέφωνο ο Γιώργος να πάω στην εκπομπή του κι όπως λέει ο ίδιος, καλώς δεν πήγα στην εκπομπή του, γιατί δεν θα ταίριαζα εγώ εκεί. Τα πράγματα που μου πρότεινε να κάνουμε το κανάλι με έκαναν να πω το ‘ναι’».

Αναφορικά με το πώς αντιμετωπίζει στην ζωή της τις δυσκολίες που έρχονται απάντησε: «Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος. Αλλά είμαι και πολύ αγχώδης, όλο αυτό είναι μία άμυνα. ‘Μία ζωή την έχουμε πρέπει να παίρναμε ωραία, αυτό είναι το μότο μου. Πάντα ο άντρας μου λέει να μην αντιδρώ εν βρασμώ ψυχής, γιατί δεν θα βρω το δίκιο μου κι είναι σωστό αυτό που λέει».

Ερωτηθείσα η Μπέττυ Μαγγίρα πώς βλέπει την διαφορά από μία καθημερινή εκπομπή που έκανε πέρυσι σε σχέση με με μία εκπομπή σαββατοκύριακου που κάνει φέτος είπε:

«Θέλει χρόνο να βρεις ‘πατήματα’. Είναι πιο χαλαρά. Είναι διαφορετικό, γιατί το καθημερινό έχει ροή, ενώ το σαββατοκύριακο είναι τελείως κόντρα. Το σαββατοκύριακο δεν έχει την ένταση του καθημερινού».

«Η Μαρινέλλα άνοιξε το δρόμο για όλους τους καλλιτέχνες»

Η Μπέττυ Μαγγίρα θα εμφανίζεται στο NOX με την Μαρινέλλα κάθε Τέταρτη από τις 29/11.

Σχετικά με την συνεργασία αυτή σημείωσε: «Τσιμπιέμαι και δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου έκανε αυτή η γυναίκα τέτοια τιμή. Δεν υπήρχε καν στο μυαλό μου αυτό το πράγμα, δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου. Η Μαρινέλλα άνοιξε το δρόμο για όλους τους καλλιτέχνες και πρέπει να την ευγνωμονούμε. Όταν πάμε στο σπίτι της να κάνουμε πρόβα, είναι μία ορχήστρα μόνη της η Μαρινέλλα. Πρέπει να μαθαίνουμε από τέτοιους ανθρώπους. Θα έπρεπε να διδάσκεται η Μαρινέλλα».

Για την προσωπική της ζωή είπε η παρουσιάστρια: «Μεγαλώνουν τα κορίτσια μου. Εφηβεία είναι θα περάσει, βέβαια εγώ δεν θυμάμαι έτσι την εφηβεία μου. Η μικρή μου είναι 10 ετών, και μονίμως φοράμε crop top», ενώ για το σύζυγό της ανέφερε «δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει χιούμορ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Night Out: Ο Κώστας Τσουρός δεν αντέχει άλλο την Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Ελεωνόρα Μελέτη “παγώνει”

Her News b

Πάνος Μουζουράκης: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Her News

Εύα Καϊλή: «Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου» – Πως είναι οι σχέσεις της με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι

HerNews ka