HerNews.gr
Διεθνή

Chris Brown: Δέχθηκε μήνυση για ξυλοδαρμό άνδρα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Λονδίνου

Ένας μουσικός παραγωγός μηνύει τον Chris Brown για φερόμενη επίθεση σε νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου.

Στα δικαστικά έγγραφα ο ενάγων Amadou “Abe” Diaw ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής “του προκάλεσε σοβαρά και διαρκή τραύματα” αφού τον “χτύπησε στο κεφάλι” με ένα μπουκάλι τεκίλα Don Julio 1942 τον περασμένο Φεβρουάριο σε νυχτερινό κέντρο.Εικόνα της πόρτας του νυχτερινού κέντρου Tape

Στη συνέχεια, ο Chris Brown φέρεται να “πατούσε αδίστακτα” τον Diaw και τον κλώτσησε στο πίσω μέρος του λαιμού, αναγκάζοντάς τον να χάσει τις αισθήσεις του για 30 δευτερόλεπτα.

Τα «συντριπτικά χτυπήματα» φέρεται να έστειλαν το στέλεχος της Onegodmusic στο νοσοκομείο με «τραυματισμούς στο κεφάλι και σχισμένους συνδέσμους στο πόδι».

Chris Brown responds to criticism over viral fan photos

Ο Diaw ισχυρίζεται επίσης ότι μετά το περιστατικό, o Chris Brown συμμετείχε σε «συκοφαντική συμπεριφορά διαδίδοντας ψευδείς φήμες» για αυτόν και τους πελάτες του, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηρισμού του ως κλέφτη για να βλάψει τις επαγγελματικές του σχέσεις.

Η μήνυση του Diaw αναφέρει ότι τα σωματικά του τραύματα μπορεί να είναι μόνιμα και ότι φέρεται ότι «υπέφερε σοβαρή και μόνιμη συναισθηματική δυσφορία και τραύμα».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη αντιπαράθεση του νικητή Grammy με το νόμο.

Άσκησε σωματική βία στη Rihanna κατά τη διάρκεια της σχέσης τους το 2009, αφήνοντάς την στο νοσοκομείο με μώλωπες και πρήξιμο στο πρόσωπό της.

 

Τελικά του δόθηκε πενταετής αναστολή και 180 ημέρες κοινοτικής εργασίας αφού ομολόγησε την ενοχή του για την επίθεση.

Ο Chris Brown αργότερα επιβεβαίωσε ότι συγχώρεσε τον εαυτό του για την επίθεση το 2013, αλλά πολλοί θαυμαστές εξακολουθούν να είναι θυμωμένοι μαζί του για το περιστατικό περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχία για την υγείας της- Πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο

Her News

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ τους

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο λόγος που τσακώνονται συνήθως

HerNews ka