HerNews.gr
DECORNEWS

Το super γρήγορο DIY hack που θα κάνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να δείχνει αμέσως πιο ψηλό

Σκέφτεστε ήδη πώς θα στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας φέτος; Αν σκοπεύετε να κάνετε το δέντρο σας μεγαλύτερο και καλύτερο για ακόμη μια χρονιά, υπάρχει ένα DIY hack που έχει καταιγίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει να κάνει με το να κάνει το δέντρο σας -τεχνητό ή αληθινό- να φαίνεται πιο ψηλό, πιο γεμάτο και πιο εντυπωσιακό απλά δημιουργώντας μια στάση για αυτό. 

Το καλύτερο κομμάτι; Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως προεξοχή για να διαμορφώσετε τα δώρα σας για να επιτύχετε αυτή την οργανωμένη, πολυεπίπεδη εμφάνιση αυτή τη γιορτινή περίοδο. Τόσο το δέντρο όσο και τα δώρα σας θα φαίνονται τέλεια. 

Η δημιουργός περιεχομένου El Peterson (@ elpetersondesign ), η οποία θέλει να χρησιμοποιήσει το μείγμα υψηλής ποιότητας για να δημιουργήσει ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο σπίτι , μοιράστηκε αυτό το εφευρετικό hack σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram.

Η ιδέα είναι να δημιουργήσετε ένα απλό κουτί stand από σκουρόχρωμο ξύλο στο οποίο μπορείτε να βάλετε το δέντρο σας για να φαίνεται πιο ψηλό. «Προσθέτει περίπου ένα πόδι στο συνολικό ύψος και επιτρέπει επίσης περισσότερο χώρο για τα χριστουγεννιάτικα δώρα», λέει στη δημοσίευση. 

Αυτό είναι το πρόσθετο μπόνους – περισσότερος χώρος για δώρα. Αντί να τα απλώσετε όλα στο πάτωμα, μπορείτε να τα στρώσετε σε δύο επίπεδα, δημιουργώντας μια πιο οργανωμένη, κομψή και στοχαστική οθόνη για την τέλεια εμφάνιση του χριστουγεννιάτικου δέντρου . 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη El Peterson (@elpetersondesign)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να κάνεις το μπάνιο σου να μοσχομυρίζει;

Her News

Μια τάση για τα σαλόνια που οι σχεδιαστές λένε ότι είναι ξεπερασμένη & μια που ενστερνίζονται

HerNews ka

Ιδέες για ντουλάπες DIY που είναι εκπληκτικά εφικτές!

HerNews ka