HerNews.gr
DECORNEWS

Μια τάση για τα σαλόνια που οι σχεδιαστές λένε ότι είναι ξεπερασμένη & μια που ενστερνίζονται

Η διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι μια διαρκώς εξελισσόμενη πειθαρχία και αυτό που μπορεί να ήταν δημοφιλές πριν από μερικά χρόνια θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σε εξέλιξη τώρα.

Τα χρώματα, οι εκτυπώσεις, οι τεχνικές διακόσμησης, τα έπιπλα και τα υφάσματα τείνουν να μπαίνουν και να φεύγουν από τη μόδα, κάποια με πιθανότητα αναβίωσης στο εγγύς μέλλον και άλλα ίσως ποτέ.

Εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι κάνετε σοφές επενδύσεις για το χώρο σας, τότε αυτές οι σύγχρονες τάσεις στο σαλόνι που προτείνονται από κορυφαίους σχεδιαστές θα σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση. 

1. Εξαιρετικά μαλακά οργανικά υλικά

Ένας καναπές μπουκλέ

Για το πιο άνετο σαλόνι που είναι επίσης μοντέρνο, τα σούπερ βελούδινα, απαλά στην αφή υλικά κυριαρχούν στους εσωτερικούς χώρους. Προσθέτουν ζεστασιά και απαλότητα στο εσωτερικό και δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα με την άνετη και χνουδωτή εμφάνισή τους. 

2. Παραδοσιακό τρόλλεϊ μπαρ

Ένα επώνυμο καρότσι μπαρ

Η τάση του να έχεις ένα καρότσι μπαρ ή τρόλεϊ με ρόδες στο σαλόνι είναι λίγο εκτός. Είναι πιο επίκαιρο να έχετε ένα κατάλληλο ενσωματωμένο μπαρ ή χώρο ψυχαγωγίας κοντά στο σαλόνι ή την τραπεζαρία. Εάν δεν έχετε χώρο για ένα μπαρ στο σαλόνι , αντί για μικρότερα καρότσια μπαρ, κρύψτε τη διάθεση σας σε όμορφο διακοσμητικό χώρο αποθήκευσης που λειτουργεί επίσης ως στοιχείο έμφασης. Αυτά αντανακλούν το γούστο σας και βοηθούν στην προσθήκη ατομικότητας στους εσωτερικούς χώρους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ναυτική Διακόσμηση: Νησιώτικο στυλ στο εξοχικό

Her News

Tips για να διακοσμήσετε τη βεράντα σας αυτό το φθινόπωρο

Her News

4+1 εγκεκριμένα κόλπα για να κάνετε το μπάνιο σας να φαίνεται πιο ακριβό!

HerNews ka