HerNews.gr
DECORNEWS

5 τρόποι που οι σχεδιαστές διαμορφώνουν ένα άνετο κρεβάτι για επιπλέον ζεστασιά του χειμώνα

Ο χειμώνας πλησιάζει και αρχίζουμε να νιώθουμε την ψύχρα. Τώρα είναι η στιγμή που θέλετε να νιώθετε το σπίτι σας πιο ζεστό, κρατώντας εσάς και τους καλεσμένους σας άνετους και προστατευμένους από το κρύο, και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους κοινωνικούς σας χώρους. Καθώς μπαίνει ο Δεκέμβριος, ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε το κρεβάτι σας για βέλτιστη άνεση και ποιοτικό ύπνο.

Όταν πρόκειται για τους πιο κρύους μήνες, δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να βουτήξετε σε καθαρό ​​και ζεστό κρεβάτι. Υπάρχουν πολλές ιδέες για μοντέρνα υπνοδωμάτια που μπορεί να δοκιμάσατε φέτος για να κάνετε τον χώρο σας να δείχνει ήρεμος, αλλά ήρθε η ώρα να τον ενημερώσετε για την εποχή. 

Με μερικές απλές προσθήκες εγκεκριμένες από τους σχεδιαστές μπορείτε να μετατρέψετε τον χώρο σας σε ένα άνετο καταφύγιο ιδανικό για τους χειμερινούς μήνες.

1. Υπερμεγέθη layering

λινά κλινοσκεπάσματα τρούφας με ατσάλινα μπλε τοίχους

Όταν πρόκειται να δημιουργήσετε ένα τοπίο για το χειμώνα που πρακτικά σας κρατάει ζεστούς, το μεγαλύτερο είναι καλύτερο.Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων, αναδεικνύουν τα υπερμεγέθη layering ως το μυστικό για τη δημιουργία του τέλειου χειμερινού κρεβατιού. Το στρώμα είναι το κλειδί για τη δημιουργία της βέλτιστης άνεσης και το παιχνίδι με τον όγκο και τις αναλογίες το οδηγεί στο επόμενο επίπεδο. Για να ανεβάσετε το κρεβάτι σας αυτόν τον χειμώνα, δοκιμάστε να συνδυάσετε ένα απαλό σεντόνι με κάτι πιο πυκνό. Όχι μόνο θα φαίνεται πιο πολυτελές το υπνοδωμάτιό σας, αλλά θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα.

2. Προσθέστε φυσικά υλικά

καλύτερες μάρκες κλινοσκεπασμάτων

Μπορεί να σκεφτείτε τα λευκά είδη ως το καλύτερο υλικό κρεβατιού για το καλοκαίρι , αλλά στην πραγματικότητα είναι μια τέλεια επιλογή κρεβατιού όλο το χρόνο. Η χρήση σεντονιών για την κρεβατοκάμαρά σας είναι μια υπέροχη επιλογή όλο το χρόνο, καθώς το ύφασμα αναπνέει και απομακρύνει την υγρασία. Τα λευκά είδη είναι στην πιο ακριβή πλευρά όσον αφορά τα υλικά κλινοσκεπασμάτων, ωστόσο, λόγω της ευελιξίας τους, θα σας δουν και τις υπόλοιπες εποχές.

3. Παίξτε με τις υφές

Φωτισμός κρεβατοκάμαρας που ελέγχεται από έναν διακόπτη

Τι πιο άνετο από ένα κρεβάτι ξενοδοχείου; Τίποτα. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά κόλπα για να κάνετε μια κρεβατοκάμαρα να αισθάνεται σαν ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένου του πώς να κάνετε το κρεβάτι σας πιο αφράτο. Το κλειδί για να δημιουργήσετε μια πολυτελή εμπειρία που μοιάζει με ξενοδοχείο στην κρεβατοκάμαρά σας είναι να προσθέσετε υφή και στρώματα και να δώσετε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες. Οι ειδικού συνιστούν να ξεκινήσετε με λευκά σεντόνια, τίποτα δεν είναι πιο πολυτελές. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα ογκώδες πλεκτό ριχτάρι στο πόδι του κρεβατιού για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση και να το κάνετε να αισθάνεται έξτρα πολυτέλεια.

4. Προσθέστε πάπλωμα από μαλλί ή ένθετα μαξιλαριού

Ένα υπνοδωμάτιο με τοίχο με μπλε ναυτικό τόνο

Εάν σας αρέσει να κρατάτε πολύ ζεστό το κρεβάτι σας, σκεφτείτε να προσθέσετε ένα πάπλωμα από μαλλί Merino ή ένθετα μαξιλαριού στη θήκη σας. Το μαλλί είναι ένα από τα καλύτερα υλικά για αυτή την εποχή. Ακόμα κι αν συνήθως κοιμάστε ζεστά, αυτή η φυσική ίνα είναι εξαιρετική στη ρύθμιση της θερμοκρασίας σας και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε χαμηλά το κόστος θέρμανσης. Ακριβώς όπως το λινό, το μαλλί είναι μια υπέροχη φυσική επιλογή που μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο καθώς είναι εξαιρετικός μονωτήρας, υποαλλεργικός και φυσικός θερμορυθμιστής.

5. Τοποθετήστε μαξιλάρια

μπεζ υπνοδωμάτιο με μεγάλο κεφαλάρι που καλύπτει ολόκληρο τον τοίχο

Κανένα άνετο κρεβάτι δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μαξιλάρια και ριχτάρι, και όταν πρόκειται για το πώς να διαμορφώσετε ένα κρεβάτι για το χειμώνα, οι ειδικού σας προτρέπουν να τα στοιβάζετε! Για να δημιουργήσετε ένα πολυτελές κρεβάτι, χρησιμοποιήστε μια ποικιλία μεγεθών και υφών για να γεμίσετε τον χώρο. 

Αυτές οι οδηγίες δεν είναι η οριστική απάντηση σε ένα άνετο κρεβάτι, αλλά είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Ακολουθήστε αυτά τα πέντε βήματα για να δημιουργήσετε ένα πολυτελές υπνοδωμάτιο ιδανικό για τον κρύο καιρό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 απροσδόκητα αντικείμενα που μπορείτε πραγματικά να βάλετε στο πλυντήριο πιάτων

HerNews ka

Ταπετσαρία τοίχου: «Μεταμόρφωσε» τον χώρο σου με τα υπέροχα σχέδια της VipArt

Her News

Αφυγραντήρας: Η απαραίτητη επένδυση για ένα υγιές και ασφαλές σπίτι

HerNews ka