HerNews.gr
Ζώδια

Πανσέληνος Νοεμβρίου: Ποια ζώδια θα «επηρεαστούν» και τι πρέπει να προσέξουμε

Στις 27 Νοεμβρίου έρχεται η τελευταία πανσέληνος του φθινοπώρου. Αυτή η πανσέληνος είναι το τελευταίο μέρος των γεγονότων που συνέβησαν στις 30 Μαΐου 2022, κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης στους Διδύμους.
Δυστυχώς, η πανσέληνος φέρνει μηδενική ψύχρα στον δρόμο μας αλλά θα μας ανοίξει τα μάτια σε πράγματα που έχουμε παραβλέψει στο παρελθόν, παρόλο που μπορεί να μην επιλέξουμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπουμε. Η πανσέληνος φέρνει τα πράγματα στο φως και φωτίζει καταστάσεις που πρέπει να εξελιχθούν, και υπάρχει μια ευκαιρία να το κάνουμε – μόνο αν το θέλουμε πραγματικά.

Ο Άρης στον Τοξότη και ο Κρόνος στους Ιχθείς δημιουργούν ένα ευρύ τετράγωνο Τ με τον ήλιο στον Τοξότη και τη σελήνη στους Διδύμους. Το τετράγωνο Τ είναι μια γεμάτη αστρολογική όψη που αποτελείται από δύο πλανητικές αντιθέσεις που επίσης τετραγωνίζουν έναν πλανήτη.

 Σχηματίζει σχήμα Τ στον ουρανό. Σε αυτή την περίπτωση, το φεγγάρι αντιτίθεται στον ήλιο και τον Άρη ενώ τετραγωνίζει τον Κρόνο. Τα τετράγωνα Τ μπορεί να είναι προκλητικά καθώς εντείνουν τις καταστάσεις και μας κάνουν να νιώθουμε ότι πρέπει να δράσουμε άμεσα (κάτι που δεν χρειάζεται να κάνουμε πάντα). Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να νιώθουμε ότι οι κυρίαρχες δυνάμεις στη ζωή μας μας ωθούν να αλλάξουμε. Το θέμα είναι ότι δεν είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τα φτερά μας και να πετάξουμε.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο στην Πανσέληνο Νοεμβρίου;

H Πανσέληνος του Νοεμβρίου θα είναι αρκετά “ζόρικη” και απαιτητική και θα δυσκολέψει λίγο παραπάνω τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

StyleCaster | Ωροσκόπιο Δίδυμοι 2023

Δίδυμος

Προσγειωμένος στον πρώτο οίκο του εαυτού σας, αυτή η πανσέληνος σας δείχνει μια νέα πτυχή της ταυτότητάς σας και αποκαλύπτει τα βαθύτερα στρώματα της προσωπικής σας εξέλιξης. Ωστόσο, αυτή η πανσέληνος υπογραμμίζει επίσης κακές επικοινωνίες και παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας που χρειάζονται την προσοχή σας. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να αποκαλύψει ότι κάποιος στον οποίο βασίζεστε δεν είναι στην ίδια “σελίδα” με εσάς, αναγκάζοντάς σας και τους δύο να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις και τις προσδοκίες σας. Μπορεί επίσης να αποκαλύψει ότι οι άλλοι σας βρίσκουν άπιαστους και δυσπρόσιτους αυτή τη στιγμή, αυξάνοντας την επιθυμία του κοινού να επικοινωνήσει μαζί σας και να καταλάβει πού βρίσκεστε. Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να είστε πιστοί στον εαυτό σας, επομένως μην φοβάστε να είστε απόλυτα ειλικρινείς. Μην αισθάνεστε πίεση να κάνετε περισσότερα για κάποιον άλλο από όσα μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας.

StyleCaster | Ωροσκόπιο Παρθένου 2023

Αυτή η πανσέληνος φέρνει άνοδο σε σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου, Παρθένε. Αναδυόμενος στον 10ο οίκο της φήμης, της δημοσιότητας και της εξουσίας σας, αυτή η πανσέληνος μπορεί να αποκαλύψει ότι αυτό που αναμένεται από εσάς επαγγελματικά δεν ευθυγραμμίζεται με αυτό που αντιμετωπίζετε σε διαπροσωπικό επίπεδο. Οι συνεργασίες υπογραμμίζονται επίσης κάτω από αυτή την πανσέληνο, καθώς μπορεί να αντιληφθείτε συμμάχους και εχθρούς που έχουν διαφορετική αντίληψη των όρων της σχέσης σας από εσάς. Παρόλο που το ένστικτό σας είναι να κάνετε τους πάντες χαρούμενους, αυτή η πανσέληνος μπορεί να σας αναγκάσει να ξεκαθαρίσετε τι είστε σε θέση να επιτύχετε πριν ξεσπάσει μια μεγάλη διαφωνία. Αν δεν ήσασταν εντελώς ξεκάθαροι σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους και προσδοκίες, αυτή η πανσέληνος θα σας αναγκάσει να ταξινομήσετε τις λεπτομέρειες.
StyleCaster | Sagittarius 2023 Horoscope

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, μπορεί να λάβετε πληροφορίες που αλλάζουν το παιχνίδι από ένα σημαντικό πρόσωπο. Είτε έχετε να κάνετε με έναν φίλο, έναν εραστή ή ακόμα και έναν επιχειρηματικό συνεργάτη, αυτή η πανσέληνος φτάνει την ίδια στιγμή που κάτι στη σχέση σας αρχίζει να αλλάζει. Και όσο κι αν θέλετε αυτή η σχέση να συνεχίσει να λειτουργεί, πρέπει να είστε ειλικρινείς για το τι θέλετε και τι αισθάνεστε ως άτομο. Αυτή η πανσέληνος κυβερνάται από τον Ερμή στον Τοξότη και τον αντίπαλό του Άρη στον Τοξότη, φέρνοντας στο προσκήνιο τις δικές σας προσωπικές ανησυχίες. Εάν συνεχίσετε να αφήνετε τους άλλους να περπατούν από πάνω σας, θα αυξήσει μόνο τη δυσαρέσκεια σας.

Αλλά να θυμάστε – ο τρόπος με τον οποίο πλοηγείστε στη σύγκρουση θα μπορούσε να αφήσει μια μόνιμη εντύπωση για εσάς στο μυαλό των άλλων, γι’ αυτό εξασκηθείτε στην υπομονή, την ειλικρίνεια και την αυτοσυγκράτηση για να εξομαλύνετε τα πράγματα.

StyleCaster | Pisces 2023 Horoscope

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα μέλη της οικογένειάς σας – και ίσως κάποιοι από τους επαγγελματίες συνεργάτες σας – περιμένουν κάτι από εσάς με το οποίο δεν είστε σίγουροι ότι συμφωνείτε πλήρως. Λαμβάνοντας χώρα στον τέταρτο οίκο των προγονικών σας ριζών, μπορεί να επιστρέψετε στο περίπλοκο έδαφος του σπιτιού και της ανατροφής σας, ειδικά αν προκαλεί την εικόνα που προσπαθείτε να προβάλετε για να δει όλος ο κόσμος. Τα συναισθήματα θα μπορούσαν εύκολα να πληγωθούν, καθώς αυτή η πανσέληνος κυβερνάται από τον Ερμή στον Τοξότη, ο οποίος τυχαίνει να τετραγωνίζεται με έναν ευαίσθητο και αποπροσανατολιστικό Ποσειδώνα στους Ιχθείς.  

Αυτή η πανσέληνος σας καλεί να φτάσετε στο βάθος της θέσης σας στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, θέτοντας ερωτήσεις που σας βοηθούν να καθορίσετε τους πραγματικούς στόχους και τις ανάγκες σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ερμής-Δίας σε σύνοδο: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News

Sorry not sorry: 3 ζώδια που προτιμούν “να πεθάνουν” παρά να ζητήσουν συγγνώμη

HerNews ka

Σεξ: Ποια ζευγάρια ζωδίων βάζουν “φωτιά” στο κρεβάτι;

Her News b