HerNews.gr
Ζώδια

Sorry not sorry: 3 ζώδια που προτιμούν “να πεθάνουν” παρά να ζητήσουν συγγνώμη

Ενώ εμείς ως είδος παλεύουμε πραγματικά με την πράξη της μεταμέλειας, κάποιοι από εμάς είναι λιγότερο πιθανό από άλλους να παραδεχτούν το λάθος και να ζητήσουν μια πραγματική συγγνώμη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να ζητήσουν συγγνώμη εμπίπτουν στη σταθερή μορφή. 

Το πολύ διασκεδαστικό με αυτό είναι ότι όχι μόνο δυσκολεύονται πραγματικά να ζητήσουν συγγνώμη, αλλά εκνευρίζονται εξίσου στο να λάβουν μια συγγνώμη. Πιστεύουν βαθιά ότι η αποδοχή μιας συγγνώμης ισοδυναμεί με τη δικαιολογία του τραυματισμού που προκλήθηκε.

Εδώ είναι τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται πραγματικά να ζητήσουν συγγνώμη.

Ταύρος

Η ομορφιά του Ταύρου είναι το πόσο ασυγκίνητος είναι ο εαυτός τους – δεν υπάρχει καμία προσποίηση για το τι εμπνέει την χαρά ή την οργή τους. Ως ζώδιο της σταθερής γης, ο Ταύρος αισθάνεται ότι το να ζητήσει συγγνώμη είναι παρόμοιο με την απώλεια εδάφους ή την παραδοχή της ήττας.

Λέων

Μια συγγνώμη απαιτεί έναν ορισμένο βαθμό αυτοστοχασμού και ένα ποτήρι γεμάτο ταπεινότητα, και οι Λέοντες δεν τσακώνονται με τους ταπεινούς. Οι μεγάλες γάτες φέρνουν μεγάλη ενέργεια και οι Λέοντες συχνά ενεργούν χωρίς να υπολογίζουν πώς η συμπεριφορά τους θα επηρεάσει τους άλλους. Οι Λέοντες βλέπουν την εξιλέωση ως προσβολή για την αυτοπεποίθησή τους, καθώς οι πεποιθήσεις και οι συμπεριφορές τους είναι αναπόσπαστες από αυτό που είναι, επομένως, η αναζήτηση συγνώμης ισοδυναμεί με το να τους ζητάμε να ελαχιστοποιήσουν τον εαυτό τους.

ΣκορπιόςΚυβερνήτες στο υπόγειο βασίλειο των μυστικών και της μεταμόρφωσης, οι Σκορπιοί είναι έμπειροι στην ψυχολογική χειραγώγηση και έμπειροι στο να αντιστρέφουν τις ευθύνες, να εκτρέπουν την ενοχή ή/και να δημιουργούν ένα σενάριο στο οποίο κάνουν το άτομο που περιμένει μια συγγνώμη να αισθάνεται ότι έχει τους χρωστάει το ίδιο μια.

Αποκαλύφθηκαν 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να γίνουν δισεκατομμυριούχοι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 13 Νοεμβρίου

HerNewskl

Καρκίνος: Τα τυχερά χρώματα του ζωδίου

Her News

Ζυγός: Τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του ζωδίου

Her News