HerNews.gr
Beauty

Sugar Plum Fairy: Η νέα τάση μακιγιάζ που δημιούργησε η Hailey Bieber & που σίγουρα θα θέλεις να αντιγράψεις

Αφήστε τη Hailey Bieber να εφεύρει ένα ακόμη look ομορφιάς εμπνευσμένο από το φαγητό. Όλοι θυμόμαστε τις πασίγνωστες τάσεις της στα νύχια από το glazed donut που μετατράπηκε σε donut skin.

Στη συνέχεια ακολούθησε το strawberry makeup, latte makeup, hot chocolate nails και το red wine manicure. Για να μην αναφέρουμε όλα τα προϊόντα ομορφιάς της Rhode με θέμα το φαγητό.

Τώρα, το μοντέλο και μεγιστάνας αντλεί έμπνευση από μια γιορτινή απόλαυση: τα δαμάσκηνα με ζάχαρη. Πιο συγκεκριμένα, το Sugar Plum Fairy από τον Καρυοθραύστη. 

Στις 21 Νοεμβρίου, η Hailey Bieber δημοσίευσε ένα TikTok που δείχνει πώς να δημιουργεί το μακιγιάζ της «Sugar Plum Fairy». Έγραψε στη λεζάντα ότι ήταν εμπνευσμένη από τον ρόλο της ως τον εμβληματικό χαρακτήρα σε μια παράσταση του μπαλέτου όταν ήταν 16 ετών, που μόλις εκσυγχρονίστηκε με τεχνικές μακιγιάζ το 2023 και, φυσικά, μερικά προϊόντα Rhode.

@haileybieberwhen I was 16 I was the Sugar Plum Fairy in the Nutcracker.. this is my 2023 version of that makeup. My go to vibe for the holiday season! 🍬✨♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) – Ian Post

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

YSL Beauty: H Dua Lipa είναι η νέα brand ambassador!

HerNewskl

To Tiktok προτείνει να τηγανίσετε το foundation για να πετύχετε την απόλυτη κάλυψη

HerNewskl

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε το μυστικό για σαγηνευτικό βλέμμα

HerNewskl