HerNews.gr
Beauty

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε το μυστικό για σαγηνευτικό βλέμμα

Η Δούκισσα Νομικού, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι το πρόσωπό της είναι ένας πραγματικός καμβάς.

Ακόμα κι όταν δεν εφαρμόζει ένα πλήρες make-up look, η φυσική της ομορφιά είναι ακαταμάχητη. Ωστόσο, παραμένει πάντα ενημερωμένη για νέες τάσεις και τεχνικές ομορφιάς.

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα αποκάλυψε ένα μυστικό που αφορά το βλέμμα, δημιουργώντας μια διαφορετική διάσταση στο μακιγιάζ της.

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε το μυστικό για σαγηνευτικό βλέμμα

Δούκισσα Νομικού

Το highlighter, συνήθως εφαρμόζεται στα σημεία που αντανακλούν το φως, για να δώσει λάμψη στο πρόσωπο. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζατε είναι πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει το βλέμμα πιο ξεκούραστο και τα μάτια πιο εντυπωσιακά. Η Δούκισσα αποκάλυψε αυτό το tip μέσω ενός post, αποδεικνύοντας πως μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο μακιγιάζ.

Η τεχνική του contouring και του highlighting δεν περιορίζεται μόνο στην ανάδειξη των περιγραμμάτων του προσώπου. Για παράδειγμα, αν έχετε μικρά μάτια και θέλετε να τα κάνετε να δείχνουν μεγαλύτερα, μπορείτε να προσθέσετε λίγο highlighter στο κέντρο των βλεφάρων σας.

Επίσης, μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο highlighter στις εσωτερικές γωνίες των ματιών για να ανοίξετε το βλέμμα και να δώσετε μια φωτεινή όψη στα μάτια σας. Μια πινελιά highlighter στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφάρων μπορεί επίσης να φωτίσει και να ανοίξει την περιοχή των ματιών.

Το τελευταίο post της Δούκισσας Νομικού αποκάλυψε ότι εφάρμοσε ψυχρό highlighter στο μέσο του άνω και κάτω βλεφάρου, καθώς και στην εσωτερική γωνία του ματιού. Μικρές κινήσεις που κάνουν το βλέμμα πιο ξεκούραστο και τα μάτια πιο εντυπωσιακά, αποδεικνύοντας πως το highlighter μπoρείνα προσθέσει μια διακριτική λάμψη που κάνει μεγάλη διαφορά στην όψη του βλέμματος.

Αυτή η τεχνική μακιγιάζ προσθέτει φως στα σημεία που επιθυμείτε, δημιουργώντας ένα φωτεινό, ανοιχτό και ξεκούραστο βλέμμα. Οι διάφοροι τρόποι εφαρμογής του highlighter στα μάτια μπορούν να προσθέσουν διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα στοιχεία στο μακιγιάζ, δίνοντας ένα νέο αέρα στην εμφάνιση.

Η Δούκισσα Νομικού, με την κίνησή της αυτή, ξεδιπλώνει ένα ακόμα μυστικό ομορφιάς που αναβαθμίζει την εμφάνισή της. Η απλή εφαρμογή highlighter μπορεί να μεταμορφώσει το βλέμμα, προσθέτοντας φως και λάμψη στα μάτια, ανοίγοντάς τα και δημιουργώντας ένα ξεκούραστο, φωτεινό αποτέλεσμα.

Η δυνατότητα να αξιοποιήσετε το highlighter για να αναδείξετε το βλέμμα σας αποτελεί έναν εξαιρετικά ενδιαφέρον τρόπο να εξατομικεύσετε το μακιγιάζ σας. Αξίζει να πειραματιστείτε με την εφαρμογή του σε διάφορα σημεία των ματιών σας για να ανακαλύψετε ποιο στυλ σας ταιριάζει και ποιο εφαρμόζεται καλύτερα στη μορφή των ματιών σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συμβουλές για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σου

Her News

Rihanna: Λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών με μια μεγάλη έκπληξη!

HerNewskl

Ρουζ: Hacks που πρέπει να ξέρεις

Her News