HerNews.gr
Social News

Μαρία Μενούνος: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον καρκίνο – «Είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό και στον Άγιο Νεκτάριο που είμαι ασφαλής»»

Η Μαρία Μενούνος έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για την περιπέτεια και την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στο πάγκρεας, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πρόσφατα με ποιον τρόπο το κατάλαβε.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δεν το γνώριζε τότε, αλλά είχε έναν όγκο που μεγάλωνε στο πάγκρεάς της – έναν σπάνιο τύπο καρκίνου του παγκρέατος που τελικά διαγνώστηκε τον Ιανουάριο του 2023.  Οι γιατροί της είπαν αρχικά ότι ήταν καλά, αλλά συνέχισε να πιέζει για απαντήσεις για να εξηγήσει συμπτώματα όπως φούσκωμα, διάρροια και πόνους στο στομάχι.

«Ήταν σαν τέτοιος πόνος που ένιωθες ότι θα εκραγείς μέσα σου», είχε αποκαλύψει η Μαρία Μενούνος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Με αφορμή τον μήνα της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του παγκρέατος, η Μαρία Μενούνος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης 27/11,  όπου ενημέρωσε τους ακόλουθούς της για τα ευχάριστα νέα της υγείας της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος

«Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μερικά καλά νέα για το ταξίδι υγείας μου! Νωρίτερα, ο γιατρός αφαίρεσε χειρουργικά τον όγκο μου στο πάγκρεας μαζί με τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου. Προς τιμήν του μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, θα ήθελα πολύ να το μοιραστώ με όλους σας καθώς είμαι για πάντα ευγνώμων για την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε και τη μεγάλη φροντίδα που μου έδωσε στο UCLA. Παρά τις συνθήκες, γελάσαμε πολύ μοιραζόμενοι τις κοινές μας ρίζες από τη Βοστώνη. Ευχαριστώ γιατρέ μου.

Το βίντεο δείχνει ότι κάνουμε τις καθημερινές μας βόλτες στο UCLA μετά το χειρουργείο μου. Είχε τραυματίσει το πόδι του την ίδια μέρα που μπήκα για την μαγνητική τομογραφία για να επιβεβαιώσει τον όγκο στο πάγκρεας μου. Έκλαψε μαζί μου εκείνο το βράδυ. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και είμαι ευγνώμων που πίεσε όλους να βιαστούν και να μου κάνουν βιοψίες και χειρουργικές επεμβάσεις. Με τον όγκο να διπλασιάζεται σε μέγεθος σε λιγότερο από δύο μήνες, κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή. Ω, και εδώ είναι τα καλά νέα. Ήθελα να μοιραστώ, η πρόσφατη σάρωση PET είναι καθαρή και είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό και στον Άγιο Νεκτάριο που είμαι ασφαλής», έγραψε η παρουσιάστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

 

Μαρία Μενούνος: Αποκαλύπτει πως κατάλαβε ότι έχει καρκίνο στο Πάγκρεας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Victoria – David Beckham: Διοργάνωσαν πάρτι με θέμα “Prada” για τα 12α γενέθλια της κόρης τους

HerNews ka

Lindsay Lohan: Περιμένει το πρώτο της παιδί!

HerNews ka

Καίτη Φίνου: «Κοιμάμαι πάνω από 10-12 ώρες κάθε μέρα – Πρέπει να πάω σε γιατρό»

Her News