HerNews.gr
Μόδα

Οι 6 καλύτερες τάσεις στα παπούτσια της σεζόν

Ο χειμώνας είναι αναμφισβήτητα η πιο σημαντική εποχή όσον αφορά τα παπούτσια. Όχι μόνο θα πρέπει να σας απασχολεί το στυλ, αλλά και η λειτουργία. Τα παπούτσια σας θα κρατήσουν τα πόδια σας ζεστά, θα επιβιώσουν από το χιόνι, τον πάγο και την ακαταστασία της εποχής.

Επιπλέον, η επιλογή των παπουτσιών σας κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής του κρύου καιρού μπορεί να φτιάξει ή να “χαλάσει” ακόμα και τα καλύτερα ρούχα, επομένως πρέπει να επιλέξετε τις καλύτερες τάσεις για τον χειμώνα του 2023 με σύνεση.

#1 Γούνινα παπούτσια

Γιατί να συμβιβαστείτε με ένα γούνινο παλτό όταν θα μπορούσατε να μεταφέρετε τη ζεστασιά της γούνας μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών σας; Τουλάχιστον εξωτερικά. Και όχι, δεν μιλάμε για τα δοκιμασμένα και άνετα UGG. Αυτή τη σεζόν, οι σχεδιαστές έχουν φέρει γούνα στο εξωτερικό του παπουτσιού, για να το βλέπουν όλοι. Είναι μια statement τάση, αναμφίβολα, και σίγουρα θα προσθέσει μια πινελιά στο αγαπημένο σας χειμερινό ντύσιμο.

#2 Knee-High Classics

Οι χειμερινές κλασικές μπότες μέχρι το γόνατο είναι πάντα μέσα για την πιο κρύα εποχή. Φέτος, οι δεκαετίες του ’60 και του ’70 οδήγησαν σε ακόμη περισσότερες επιλογές. Επιλέξτε μια επιλογή με τακούνι ή μια κλασική μπότα ιππασίας. Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι μπότες αναδεικνύουν ακόμη και την πιο απλή εμφάνιση, ειδικά όταν συνδυάζονται με ένα υπέροχο χειμωνιάτικο παλτό ή ένα cropped ανάλαφρο σακάκι.

#3 Μυτερά παπούτσια

Τα μυτερά παπούτσια δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά η επόμενη σεζόν θα είναι θέμα αναλογιών. Ο ευκολότερος τρόπος για να επιτύχετε μια επιμήκη αναλογία; Εξαιρετικά μυτερά παπούτσια.

#4 Over-The-Knee Staples

Μια απάντηση στο no-pants trend του χειμώνα και της άνοιξης 2024; Μπότες πάνω από το γόνατο. Αν δεν προσπαθείς να αποκαλύψεις όλο το κάτω μισό σου αυτόν τον χειμώνα, επένδυσε σε ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο. Συνδυάστε με ένα oversized πουλόβερ και ένα διάφανο καλσόν ή με ένα στενό τζιν για να δείχνετε τόσο λαμπερή όσο η Rihanna ή η Jennifer Lopez, μερικοί από τους πιο διάσημους λάτρεις του στυλ.

#5 Girly Sneakers

Τα κομψά, θηλυκά αθλητικά παπούτσια έκαναν θραύση το καλοκαίρι και είναι εδώ για να μείνουν από εποχή σε σεζόν. Είτε αποκτήσετε ένα νέο ​​ζευγάρι είτε κάνετε μια αναβάθμιση DIY των κατά τα άλλα κανονικών αθλητικών σας παπουτσιών à la TikTok, τα sneakers σας θα πρέπει να είναι κάθε άλλο παρά απλά αυτόν τον χειμώνα.

6. Παπούτσια λουστρίνι

Ίσως είναι το αποτέλεσμα της κυριαρχίας ή ίσως είναι απλώς ένας συναρπαστικός τρόπος να παραμείνετε ζεστοί αυτόν τον χειμώνα, αλλά το λουστρίνι θα είναι παντού αυτή την επερχόμενη σεζόν, ειδικά στα παπούτσια σας. Τολμηρό, σέξι και ανθεκτικό, σίγουρα θα θέλετε να ενσωματώσετε αυτό το υλικό υψηλής λάμψης στη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Heidi Klum: Σε χριστουγεννιάτικο mood με την κόρη της για τη νέα καμπάνια της Intimissimi

HerNews ka

Χριστίνα Μπόμπα: Μας έδειξε το ιδανικό οutfit για τις βροχερές ημέρες

HerNewskl

O διάσημος στυλίστας της Zendaya αποσύρθηκε από τον χώρο της μόδας

HerNewskl