HerNews.gr
Beauty

Το Peaches and Cream είναι η τάση μακιγιάζ που φοριέται στο κόκκινο χαλί που πρέπει να δοκιμάσετε τώρα

Μπορεί να θεωρούμε ότι η ροδακινί και η κρεμ επιδερμίδα είναι μια βρετανική αισθητική ομορφιάς, αλλά φαίνεται ότι η απήχηση είναι παγκόσμια αν τα αστέρια στα ανεξάρτητα βραβεία Gotham ήταν κάτι που θα μπορούσε να συμβεί.

Πρωτοπόρος στη Νέα Υόρκη ήταν η ηθοποιός της Barbie Margot Robbie, η οποία συνδύασε την εμφάνισή της με μια λαμπερή, κρεμώδη επιδερμίδα και κραγιόν και ρουζ σε απόχρωση βερίκοκου.

Και αποδεικνύοντας ότι δεν είναι μόνο μια εμφάνιση που ταιριάζει στις ξανθιές, η ηθοποιός Natalie Portman επέλεξε επίσης το makeup look με ροδαλά χείλη και ένα πιο βαθύ ρουζ σε τόνους ροδακινί που σμιλεύει τα ζυγωματικά της, ενώ η ηθοποιός Nicole Beharie επέλεξε πιο ομοιόμορφους ροδακινί τόνους στα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα.

Αν και εξακολουθεί να ανήκει σε μεγάλο βαθμό στο ουδέτερο φάσμα του μακιγιάζ, η πρόσθετη φωτεινότητα που προσφέρουν οι φρουτώδεις τόνοι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε την καθημερινή σας εμφάνιση.

Κανόνας νούμερο ένα: όταν θέλετε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος άψογης βάσης, το λιγότερο είναι σίγουρα περισσότερο. Αποφύγετε τα στρώματα βαριάς βάσης και χρησιμοποιήστε μια τεχνική pin-point με ένα concealer πλήρους κάλυψης μόνο σε περιοχές με ερυθρότητα ή αποχρωματισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ovono Agency (@ovonoagency)

 Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα πράγματα πιο φρέσκα και πιο φωτεινά. Αν είστε επιρρεπείς στη λάμψη, φορέστε πούδρα, αλλά και πάλι αποφύγετε να τοποθετήσετε μεγάλη ποσότητα, καθώς θα βγάλει τη ζωή από την επιδερμίδα σας, κάνοντάς την πιο άτονη παρά φρέσκια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Tα hair looks για εσάς που είστε καλεσμένες σε γάμο ή βάπτιση

HerNewskl

Charlotte Tilbury: Ανακοίνωσε την πρώτη αθλητική συνεργασία με την F1 Academy αποκλειστικά για γυναίκες

HerNews ka

Glazed Donut Nails: Τα glam-minimal nails είναι η νέα τάση!

HerNewskl