HerNews.gr
Beauty

Charlotte Tilbury: Ανακοίνωσε την πρώτη αθλητική συνεργασία με την F1 Academy αποκλειστικά για γυναίκες

Η Charlotte Tilbury εισέρχεται με ταχύτητα στον αθλητικό κόσμο. Η επωνυμία ομορφιάς, γνωστή για τα αγαπημένα προϊόντα που λατρεύουμε, όπως το Hollywood Flawless Filter και το Beauty Highlighter Wand , ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την αποκλειστικά γυναικεία F1 Academy την Παρασκευή.

Η συμφωνία σηματοδοτεί την πρώτη εισβολή της Charlotte Tilbury στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και η πρώτη φορά που μια μάρκα ομορφιάς έχει χορηγήσει τη σειρά junior της Formula 1, η οποία θα δει 15 νεαρές γυναίκες οδηγούς να διαγωνίζονται σε επτά αγώνες σε τρεις ηπείρους φέτος.

«Στεκόμαστε περήφανα πίσω από τις απίστευτες νεαρές γυναίκες που διαπρέπουν στον γρήγορο κόσμο της Formula 1», δήλωσε την Παρασκευή η Charlotte Tilbury.Lola Lovinfosse«Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει τεράστιους γυναικείους ακόλουθους και οι οδηγοί της F1 Academy αυξάνουν ήδη την εκπροσώπηση και τη διαφορετικότητα στο άθλημα», πρόσθεσε.

«Με αυτή τη συνεργασία, θα χρησιμοποιήσουμε την παγκόσμια πλατφόρμα μας για να εξυψώσουμε αυτή τη νέα γενιά ατρόμητων νεαρών οδηγών και να ανοίξουμε τον παραδοσιακά ανδροκρατούμενο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε ακόμη πιο ταλαντούχες νεαρές γυναίκες».

Η Γαλλίδα οδηγός Lola Lovinfosse θα φορέσει μια αγωνιστική στολή και κράνος Charlotte Tilbury ενώ οδηγεί ένα αυτοκίνητο Rodin Motorsport τυλιγμένο με το σήμα της εταιρείας Hot Lips.Charlotte TilburyΗ 18χρονη Lovinfosse τερμάτισε 10η στο πρωτάθλημα του 2023, που ήταν η εναρκτήρια χρονιά της σειράς.

Ακολούθησε μια αναφορά του Reuters του 2022, η οποία σημείωσε ότι οι γυναίκες αποτελούσαν περίπου το 40% των θεατών της F1, μια αύξηση 8% από το 2017.

Η επικεφαλής της F1 Academy Susie Wolff πρόσθεσε: «Είμαστε σε μια αποστολή να μεταμορφώσουμε την πρόσβαση στο άθλημά μας, να γιορτάσουμε τις πρωτοπόρες γυναίκες πρωτοπόρους στον κλάδο μας και να εμπνεύσουμε μια νέα γενιά νέων γυναικών».Συνεργασία Charlotte Tilbury x F1 Academy«Το μήνυμά μας προς αυτούς είναι απλό: τολμήστε να ονειρευτείτε».

Η κατηγορία δημιουργήθηκε για να αναπτύξει νεαρές γυναίκες οδηγούς που ονειρεύονται να αγωνιστούν ενάντια σε παίκτες όπως ο Lewis Hamilton και ο Daniel Ricciardo στη Formula 1.

Παρέχει στους 15 αθλητές πρόσβαση στον χρόνο πίστας και υποστήριξη με τεχνικές, σωματικές και πνευματικές προετοιμασίες που απαιτούνται για να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Skincare: Πώς να φτιάξετε σπίτι σας την κατάλληλη ενυδατική μάσκα προσώπου για μετά τον ήλιο;

HerNewskl

Face Oils: Τι είναι και τι προσφέρουν στην επιδερμίδα σου;

Her News

Gothic Valentine Nails: Είναι η τάση για όσες δεν αγαπούν ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη ημέρα!

HerNews ka