HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Η Jennifer Lopez λέει ότι οι γυναίκες γίνονται πιο σέξι καθώς μεγαλώνουν: «Τα όρια δεν υπάρχουν για μένα»

Στο τεύχος του Elle ‘s Women in Hollywood που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, η 54χρονη Jennifer Lopez, συζήτησε την άποψή της για τον αυξανόμενο αριθμό ρόλων υποκριτικής που γίνονται διαθέσιμοι για μεγαλύτερες γυναίκες. 

«Οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι γυναίκες γίνονται πιο σέξι όσο μεγαλώνουν. Γίνονται πιο μαθημένες και πιο πλούσιες με χαρακτήρα», είπε. «Όλα αυτά είναι πολύ όμορφα και ελκυστικά, και όχι μόνο σωματικά, αλλά εσωτερικά, η ομορφιά που αποκτάς καθώς μεγαλώνεις, η σοφία που αποκτάς».jennifer lopez wih 2023

Η Jennifer Lopez είπε ότι ήταν χαρούμενη που βλέπει τα πρότυπα στο Χόλιγουντ να αλλάζουν κάνοντας τις γυναίκες να αισθάνονται πολύτιμες ανεξάρτητα από το πόσο χρονών μπορεί να είναι.

«Έχει αλλάξει πολύ, και νομίζω ότι είναι κατάλληλο», είπε στο Elle.

«Καθώς μεγαλώνεις και έχεις περισσότερη εμπειρία, γίνεσαι πιο πλούσιος άνθρωπος και έχεις περισσότερα να προσφέρεις. Η ιδέα του “Δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά πολύτιμο στο να παρακολουθείς μια γυναίκα άνω των 30 ” είναι τόσο γελοία, είναι το αντίθετο από το σωστό. Απλώς με κάνει να γελάω», εξήγησε.

Τζένιφερ Λόπεζ με το 2023

Η Jennifer Lopez σημείωσε ότι οι βασικές της αξίες της έμαθαν πάντα να συνεχίζει. Και είναι αυτή η ίδια νοοτροπία που την οδηγεί να προχωρήσει στην καριέρα της. 

«Βλέπω τον εαυτό μου να δουλεύει όσο θέλω. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η ηλικία. Μπορεί να είναι 70, μπορεί να είναι 80, μπορεί να είναι 90, δεν ξέρω. Αλλά ξέρω ότι είναι εκεί για μένα αν το θέλω και θέλω να το δημιουργήσω», είπε η τραγουδίστρια του «Jenny from the Block». 

«Αυτή ήταν πάντα η νοοτροπία που είχα: Να μην αφήσω ποτέ κανέναν να με βάλει σε ένα κουτί λόγω του πού γεννήθηκα, από πού κατάγομαι, ποια ηλικία είμαι, κάτι τέτοιο. Αυτά τα όρια δεν υπάρχουν για μένα».Τζένιφερ Λόπεζ με το 2023

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το επόμενο έργο της, η Lopez είπε ότι είναι ανοιχτή να δοκιμάσει κάτι νέο.

«Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Και το αν θα πάρω το τιμόνι και θα σκηνοθετήσω τη δική μου ταινία κάποια στιγμή είναι μια πιθανότητα», είπε, εξομολογώντας ότι της «είχαν κάνει πρόταση να σκηνοθετήσει μερικά πράγματα», αλλά έπρεπε να αρνηθεί «λόγω χρονικών περιορισμών».

Η Lopez ετοιμάζεται επίσης να κάνει τη μεγάλη της επιστροφή σε άλλο τμήμα – την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρίκα Διαλυνά: Περιγράφει τις φρικτές στιγμές που έζησε όταν ήρθε αντιμέτωπη με ληστή- «Θα ήταν ο παρ’ ολίγον δολοφόνος μου»

HerNews ka

Γεωργία Παράσχου: To 2021 βρίσκει τις γυναίκες σε πρώτο πλάνο

Her News

David M. Israel: Exclusive interview with the screenwriter-producer of the American series Dynasty CW

Her News b