HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Σήμερα τελικά ο γάμος του ζευγαριού!

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ανέβηκαν τελικά σήμερα, 1/12 τα σκαλιά της εκκλησίας και όχι στις 7/12 όπως είχε δηλώσει η ηθοποιός στην τελευταία της συνέντευξη.

Πριν από μερικές ημέρες γνωστοποιήθηκε η αναγγελία του γάμου της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη, κάτι που επιβεβαίωσε αργότερα η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «Πρωινό».

«Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το “7” είναι ένα υπέροχο νούμερο που εμένα γενικά μου αρέσει. Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με αυτόν τον αριθμό. Λένε και το έχω δει κι εγώ στον μικρόκοσμό μου ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε καιρό πριν είναι ότι αν φτάσουμε στα επτά χρόνια και είμαστε καλά, θα γίνει γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μία κοινή απόφαση», δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από την άφιξη της νύφης, την σφιχτή αγκαλιά και το τρυφερό φιλί στον Πέτρο Κόκκαλη.

Μερικοί από τους καλεσμένους που έδωσαν το παρών ήταν η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Όπως αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη, τα μέτρα γύρω από την εκκλησία που τελείται ο γάμος είναι δρακόντεια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μελίνα Μακρή: “Κοιτούσα τον γιο μου και δε μπορούσα να τον αγγίξω. Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα”

HerNewskl

Ζόζεφιν: «Βαπτίστηκα πριν 5 χρόνια, οι γονείς μου ήθελαν να επιλέξω τη θρησκεία μου»

HerNews ka

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Από τη στιγμή που έγινα πατέρας, θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω το παιδί μου & να μη περάσει ό,τι πέρασα εγώ»

HerNews ka