HerNews.gr
Διεθνή

Τι είναι το σύνδρομο της Στοκχόλμης: Η διαταραχή για την οποία «κατηγορούνται» οι Will Smith και Jada Pinkett

Η περισσότερο από άτυπη σχέση μεταξύ του Will Smith και της Jada Pinkett έχει προκαλέσει κάποια ανησυχία στους οπαδούς του ηθοποιού, καθώς ισχυρίζονται ότι τα σημάδια μιας ψυχολογικής διαταραχής που επηρεάζει την κρίση του ηθοποιού του “I Am Legend” είναι σχεδόν εμφανή, σύμφωνα με την Ισπανική εφημερίδα MARCA.

Το σύνδρομο Στοκχόλμης είναι μια ψυχολογική αντίδραση κατά την οποία το θύμα μιας απαγωγής ή κακοποίησης, γενικότερα μιλώντας, αναπτύσσει μια συνενοχική σχέση και έναν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό με τον απαγωγέα ή τον θύτη του/της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

Τα θύματα που βιώνουν το σύνδρομο δείχνουν δύο τύπους αντίδρασης στην κατάσταση: αφενός, έχουν θετικά συναισθήματα για τους κακοποιούς τους, ενώ από την άλλη δείχνουν φόβο και θυμό απέναντι στα άτομα που επιθυμούν να βοηθήσουν.

Αυτό το σύνδρομο θα εμπίπτει στην κατηγορία του μετατραυματικού αποτελέσματος, αλλά το έχει ο Smith ;

Η αγάπη που δηλώνει ο Will Smith στην Jada Pinket Smith φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα όρια της λογικής, γιατί ακόμη και μετά από δωροδοκία, ο 55χρονος ηθοποιός δείχνει σημάδια ότι κάνει μια ικανοποιητική ερωτική ζωή.

Αυτό έχει δημιουργήσει εικασίες ότι ο Smith ανέπτυξε το σύνδρομο της Στοκχόλμης μπροστά στο θύμα του, στην προκειμένη περίπτωση, την Pinkett Smith.

Ο Will Smith μοιράστηκε μια σειρά από εικόνες στο Instagram. Σε μια από αυτές, φαίνεται να δίνει στη γυναίκα του ένα φιλί στο μέτωπο. «Η καλύτερη ημέρα των Ευχαριστιών που υπήρξε ποτέ», έγραψε ο Smith.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

Το πιο πρόσφατο δείγμα αυτού αποτελείται από μια δημοσίευση όπου ο ηθοποιός εμφανίζεται αγκαλιάζοντας και φιλώντας την Pinket ενώ την ευχαριστεί για την παρέα της κατά την τελευταία ημέρα της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Η τοξική σχέση του Smith και του Pinkett Smith

Αν και το ζευγάρι φαίνεται να ενεργεί σύμφωνα με την κυρίαρχη θέλησή του, είναι αναμφισβήτητο ότι υπάρχει ένα θολό και ανθυγιεινό πλαίσιο γύρω από το ζευγάρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Οι εικόνες και οι ιστορίες στις οποίες ο Smith αναλαμβάνει τον ρόλο της θλιμμένης και κακοποιημένης ψυχής είναι αμέτρητες.

Το 2022, μια από αυτές τις ιστορίες μας άφησε τη μνήμη του Smith που έκλαιγε στην κάμερα όταν η σύζυγός του επιβεβαίωσε ότι την απάτησε με την August Alsina , μια από τους φίλους του γιου τους Jaden.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Έχει έρθει πολύ κοντά με τον Maluma – Φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι

HerNews ka

Caitlyn Jenner: Μιλά για πρώτη φορά για το sex tape της Kim Kardashian

HerNews ka

Τζεφ Μπέζος: Ετοιμάζει “ερωτική φωλιά” για τη Λόρεν Σάντσεζ αξίας 175 εκ. δολαρίων

HerNews ka