HerNews.gr
Διεθνή

Caitlyn Jenner: Μιλά για πρώτη φορά για το sex tape της Kim Kardashian

Η Caitlyn Jenner παραδέχεται ότι προσπάθησε να αποφύγει το σκάνδαλο της σεξουαλικής ταινίας της κόρης της Kim Kardashian όσο καλύτερα μπορούσε μετά το βίντεο με τον Ray J που διέρρευσε το 2007.

«Ό,τι και να συμβαίνει, δεν ξέρω τι είναι και θα πάω στο γήπεδο του γκολφ», θυμάται ο χρυσός Ολυμπιονίκης, 73 ετών,  σε μια νέα εξομολόγηση για το ντοκιμαντέρ του Sky «House of Kardashian».

«Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, απλώς έμεινα έξω από αυτό», πρόσθεσε η Caitlyn Jenner.Κέιτλιν Τζένερ

«Η Kris (Jenner) δεν μου μίλησε ποτέ για αυτό. Δεν μίλησα ποτέ στην Κίμπερλι γι’ αυτό. Δεν ξέρω τι έγινε, γιατί έγινε».

Όταν ερωτήθηκε εάν η πρώην σύζυγός της και η κόρη τους δούλεψαν «μαζί για να κυκλοφορήσουν» τη σεξουαλική ταινία στη δημοσιότητα –μια φήμη που συνεχίζεται εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες– η Caitlyn απλά είπε: «Δεν έχω ιδέα».

«Ποτέ μα ποτέ δεν είχα αυτή τη συζήτηση – ή ήθελα να κάνω αυτή τη συζήτηση», εξήγησε.Κιμ Καρντάσιαν

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Kardashian γύρισε την περιβόητη σεξουαλική ταινία ενώ έβγαινε με τον Ray J.

Διέρρευσε αρκετούς μήνες πριν την πρεμιέρα του διάσημου πλέον ριάλιτι της οικογένειας, “Keeping Up With The Kardashians”, στο οποίο συμμετείχε η Caitlyn.

Το σκάνδαλο με μεγάλη δημοσιότητα αναφέρθηκε κατά την πρεμιέρα του Οκτωβρίου 2007 και συνέχισε να παίζεται σε διάφορες σκηνές κατά τη διάρκεια των 20 σεζόν της σειράς.Κιμ Καρντάσιαν

Στην πρεμιέρα της σειράς, η Kris είπε: «Όταν άκουσα για πρώτη φορά για τη σεξουαλική ταινία της Kim, ως μητέρα της, ήθελα να τη σκοτώσω. Αλλά ως μάνατζέρ της, ήξερα ότι είχα μια δουλειά να κάνω και πραγματικά ήθελα απλώς να την ξεπεράσει».

Όταν το σόου τελείωσε το 2021, η Kardashian παραδέχτηκε ότι η κασέτα εξακολουθεί να την στοιχειώνει.

«Αυτό είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου», είπε η Kim Kardashian κατά τη διάρκεια της ειδικής επανένωσης της σειράς. «Προσπαθώ να μην έχω τύψεις, αλλά μάλλον είναι το μόνο πράγμα που θα ήθελα να μην υπήρχε και αν μπορούσα να σβήσω κάποια από τα ανόητα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή, μάλλον είναι αυτό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Αποκαλύφθηκε το όνομα του παιδιού που περιμένουν

HerNews ka

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Απαγορεύει την επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι για να προστατέψει τη γυναίκα του

HerNews ka

H Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision

Her News b