HerNews.gr
DECORNEWS

3 ιδέες αποθήκευσης για μπότες για να οργανώσετε τα χειμερινά σας υποδήματα!

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τώρα έχετε συνειδητοποιήσει ότι ήρθε η ώρα να αποσύρετε τις σαγιονάρες. Ο κρύος καιρός ξεπήδησε ξαφνικά πάνω μας, που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να βγάλετε τις μπότες, και μαζί με αυτό έρχεται ο εποχιακός αγώνας για το πώς να τις αποθηκεύσετε ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα στο παπούτσι.

Είτε αποθηκεύετε τα δικά σας στην ντουλάπα σας είτε σε μια είσοδο ή χώρο για εύκολη πρόσβαση, υπάρχουν επαγγελματίες διοργανωτές που ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν. Αξιοποιήσαμε την πολυετή εμπειρία τους για να ανακαλύψουμε τις καλύτερες λύσεις για να επιλύσουμε το χρόνιο πρόβλημα. Υπάρχει κάτι για όλους εδώ, συμπεριλαμβανομένων μερικών εξαιρετικών DIY, και το τελευταίο σε αυτήν τη λίστα μπορεί πραγματικά να σας εκπλήξει.

1. Αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κρεβάτι

λυγαριά IKEA κάτω από την αποθήκευση κρεβατιούΕάν αποθηκεύετε τα υποδήματά σας στην κρεβατοκάμαρά, η αποθήκευση κάτω από το κρεβάτι είναι μια από τις πιο ανεπαρκώς χρησιμοποιημένες λύσεις οργάνωσης εκεί έξω. Όταν ο αποθηκευτικός χώρος είναι περιορισμένος, κάτω από το κρεβάτι μπορεί να γίνει μια καλή επιλογή. Είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη λύση αποθήκευσης για μικρούς χώρους. Τα κουτιά κάτω από το κρεβάτι μπορούν να λειτουργήσουν καλά για την ανταλλαγή χειμώνα/καλοκαίρι. Ακόμη και το χειμώνα, το να κρατάτε τις μπότες σας σε ένα κουτί αποθήκευσης κάτω από το κρεβάτι είναι μια εξαιρετική λύση. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο δεν φαίνονται, αλλά θα διατηρήσουν και το σχήμα τους.

2. Σχάρα για μπότες

Μια είσοδος με παπούτσια οργανωμένα τακτοποιημένα

Αν έχετε πολλά ζευγάρια, μια καλή επιλογή είναι να αγοράσετε μια βάση για μπότες, στην οποία οι μπότες στηρίζονται ανάποδα. Αυτή είναι μια καλή λύση εάν έχετε πολλές μπότες, ωστόσο, ορισμένοι διοργανωτές προειδοποιούν ότι μπορεί να πιάσουν υπερβολικό χώρο στο σαλόνι ή στην είσοδο σας και να καταλήξουν να δημιουργήσουν περισσότερη ακαταστασία αν δεν τις χρειάζεστε όλες. 

3. Μακαρόνι κολύμβυσης

Swim Noodles - 35 Pack – Big Joe

Ο πιο οικονομικός τρόπος για να αποθηκεύσετε ψηλές μπότες ώστε να μην πέφτουν είναι να αγοράσετε μακαρόνια κολύμβησης. Απλώς κόψτε τα στο σωστό μήκος και βάλτε τα στις μπότες έτσι ώστε να μείνουν όρθιες. Είναι η πιο οικονομική λύση και είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τις ψηλότερες μπότες καλοσχηματισμένες και αποθηκευμένες σε μια τακτοποιημένη, όρθια θέση.

Λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν αποθηκεύετε μπότες

Μια μεγάλη ντουλάπα με σειρές παπουτσιών

Οι μπότες είναι δύσκολο να αποθηκευτούν, επομένως εδώ είναι μερικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε για να εξασφαλίσετε την καλύτερη φροντίδα για τα υποδήματά σας.

Πάντα να αποφεύγετε να κρατάτε τις μπότες στο άμεσο ηλιακό φως για μεγάλες χρονικές περιόδους. Το φως και η θερμότητα μπορεί να καταστρέψουν όλα τα υφάσματα, ειδικά το δέρμα που έχει την τάση να ξεθωριάζει και να στεγνώνει.

Επίσης πρέπει πάντα να καθαρίζετε τις μπότες σας πριν τις αποθηκεύσετε. Μπορεί να είναι δελεαστικό να τις αφαιρέσετε αμέσως μόλις γυρίσετε από έξω, αλλά αφιερώστε χρόνο για να καθαρίσετε τυχόν υπολείμματα και ξεραμένη λάσπη ή χρησιμοποιήστε μια βούρτσα και νερό εάν είναι αρκετά λερωμένες. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι δεν θα σύρετε λάσπη στο σπίτι σας και θα κάνει την αποθήκη σας να φαίνεται πιο γυαλισμένη.

Ο οδηγός για ρούχα πάντα σιδερωμένα: Πώς να αποφύγετε το σίδερο μετά το πλύσιμο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tips για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα self-care καταφύγιο

Her News

Τα 5 πράγματα που οι σχεδιαστές συμφωνούν ότι χρειάζεται πάντα το παιδικό δωμάτιο

HerNews ka

Λουλούδια εποχής για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας

HerNews ka