HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna Net Worth 2023: Πόσα χρήματα κερδίζει από κάθε επιχείρηση που έχει;

Rihanna: Δείτε πώς φόρεσε τη μωβ σκιά!

Χρειάστηκαν λιγότερο από 20 χρόνια για να γίνει η Rihanna από απλή φοιτήτρια στα Μπαρμπάντος σε μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο. Μεταξύ της καλλιτεχνικής της καριέρας και των εγχειρημάτων της, η τραγουδίστρια έχει συγκεντρώσει μια σημαντική περιουσία.

Πολλές εξειδικευμένες πηγές, συμπεριλαμβανομένου του περιοδικού Forbes , θεωρούν ότι η καθαρή περιουσία της Rihanna μέχρι το 2023 είναι περίπου 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτό το νούμερο τοποθετεί τη Rihanna στην 21η θέση στη λίστα των πλουσιότερων αυτοδημιούργητων γυναικών του Forbes της Αμερικής και στην 1.729η στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του κόσμου.

Αν και η Rihanna διέκοψε τη μουσική της καριέρα από το “Anti”, το τελευταίο της άλμπουμ που ηχογραφήθηκε το 2016, κυκλοφόρησε το σινγκλ “Lift Me Up” ως μέρος του soundtrack της ταινίας “Black Panther: Wakanda Forever”.

Έχει κυκλοφορήσει οκτώ άλμπουμ , έχει τοποθετήσει 14 σινγκλ στο Billboard Hot 100 chart, πούλησε 60 εκατομμύρια δίσκους και πούλησε περίπου 215 εκατομμύρια ψηφιακά κομμάτια στην 18χρονη καριέρα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Οι εταιρείες της Rihanna

Η Robyn Rihanna Fenty, όπως είναι το πλήρες όνομά της, λάνσαρε την εταιρεία καλλυντικών Fenty Beauty. Η εταιρεία είναι μια κοινοπραξία 50/50 μεταξύ της τραγουδίστριας και του γαλλικού ομίλου LVMH.

Η τραγουδίστρια κατέχει επίσης το 30% της μάρκας εσωρούχων Savage x Fenty , η αξία της οποίας θα ανέλθει στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Συνεργάστηκε επίσης με την μάρκα αθλητικών ειδών Puma για να δημιουργήσει μια σειρά υποδημάτων που ονομάζεται Fenty x Puma.

Είναι επίσης συνεργάτης στην υπηρεσία ροής μουσικής “Tidal”, της οποίας ο κύριος συνεργάτης είναι ο μουσικός Jay-Z . Άλλες αξιοσημείωτες συνεργασίες της Rihanna ήταν με την μάρκα πολυτελών υποδημάτων Manolo Blahnik και ως πρεσβευτής του Dior.

Πόσο αξίζει η Fenty Beauty το 2023;

Το μεγαλύτερο μέρος της καθαρής αξίας της Rihana προέρχεται από την αξία και τα έσοδα της Fenty Beauty. Η εταιρεία είχε έσοδα περίπου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στο τέλος του 2022, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έκθεση της LVMH.

Με τις καλές κριτικές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από ειδικούς, η Fenty Beauty έχει καθαρή αξία περίπου 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2023.

Η μάρκα έχει 12 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram χάρη στην παγκόσμια και περιεκτική προσέγγισή της, η οποία διαθέτει προϊόντα για όλους τους τόνους και τους τύπους δέρματος. Η μάρκα έχει μια ειδική βάση θαυμαστών που καθιστά κάθε προϊόν της μια σχεδόν βέβαιη επιτυχία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Taylor Swift είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος: Πως έχτισε τη «μυθική» της περιουσία

HerNews ka

Τζάρεντ Λέτο: Μιλάει για την περίοδο που έπαιρνε ναρκωτικά – «Το πήρα για μια βόλτα και μετά με πήγε μια βόλτα»

HerNews ka

Sam Asghari: Αγνώριστος μετά από τον χωρισμό του με την Britney Spears – Έχασε 40 κιλά

HerNews ka