HerNews.gr
Social News

Paris Hilton: Άλλαξε πάνα για πρώτη φορά στον γιό της ένα μήνα μετά τη γέννησή του – ΦΩΤΟ

Η Paris Hilton επισκέφτηκε ξανά τις μέρες της «Απλής Ζωής» όταν άλλαξε την πρώτη της πάνα ένα μήνα μετά την άφιξη του γιου της Φοίνιξ μέσω παρένθετης μητέρας.

Η σταρ του ριάλιτι ρώτησε την αδερφή της, αν έπρεπε να «μάθει» σε ένα επεισόδιο της 2ης σεζόν του «Paris in Love», που έκανε το ντεμπούτο της τον Νοέμβριο.

Όταν η Nicky απάντησε: «Ναι», η Paris απευθύνθηκε στο νεογέννητο αγοράκι της.

«Είπα ότι δεν θα το έκανα στα γενέθλιά μου, αλλά θα το κάνω για σένα», είπε η Paris Hilton «Οτιδήποτε για τον Φοίνιξ».Η Πάρις Χίλτον και ο γιος του Φοίνιξ

Αφού έβαλε το βρέφος σε μια αλλαξιέρα, η «φοβισμένη» Paris Hilton  πήρε ένα μάθημα από τον αδερφό της, 40 ετών, για να εντοπίσει το «μπροστινό και πίσω μέρος» της πάνας και να φροντίσει να μην είναι πολύ σφιχτή.

«Στην μητρότητα, πρέπει να λερώσεις λίγο τα χέρια σου», είπε η Nicky στην αδερφή της σε μια εξομολόγηση.

Η Πάρις Χίλτον και ο γιος του Φοίνιξ

Ενώ πολλοί χρήστες του Twitter γέλασαν από τη σκηνή “on brand”, άλλοι επέκριναν την Paris επειδή δεν άλλαξε νωρίτερα την πάνα του νεογέννητου.

«Ξέρω ότι οι πλούσιοι έχουν τη νταντά και τις νυχτερινές νοσοκόμες, αλλά να μην αλλάξεις το δικό σου παιδί ως μαμά;» Ένας θεατής έγραψε , ενώ ένας άλλος κατηγορούσε τη κληρονόμο ότι είχε «το προνόμιο» να συμπεριφέρεται στον γιό της «σαν αξεσουάρ».

Ένας τρίτος θαυμαστής σημείωσε , «Δεν θα επιστρέψει ποτέ αυτή η στιγμή. Πρέπει πραγματικά να επιβραδύνει και να απολαύσει κάθε λεπτό με αυτόν τον άγγελο. Ο καιρός περνάει τόσο γρήγορα».

Η Nicky Hilton, η Paris Hilton και ο γιος Phoenix

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάκης Ρουβάς: Δροσίζεται με το λάστιχο στον κήπο του και ρίχνει το Instagram

Her News b

Παντρεύτηκε ο Γιώργος Τσούλης- Οι φωτογραφίες από τον γάμο

HerNewskl

Britney Spears: Προσκαλεί την μητέρα της να πιεί καφέ μαζί της… η μήπως όχι;

HerNews ka