HerNews.gr
Social News

Britney Spears: Προσκαλεί την μητέρα της να πιεί καφέ μαζί της… η μήπως όχι;

Η Britney Spears κάλεσε τη Lynne Spears να πιει καφέ μαζί της, μήνες αφότου η ποπ σταρ κατηγόρησε την εν διαστάσει μητέρα της ότι έκρυβε την καφεΐνη κατά τη διάρκεια της 13χρονης κηδεμονίας της .

«Μετά από κανένα καφέ για 15 χρόνια… Μαμά, μπορούμε να πάμε για καφέ μαζί τώρα. Με αντιμετωπίζουν ως ίση, ας πιούμε καφέ να το συζητήσουμε!» έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία της που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Μεξικό.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η Britney η οποία έχει κατακεραυνώσει τη μαμά της πολλές φορές δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειρωνευόταν για ακόμη μια φορά την μητέρα της ή όντως προσπαθούσε να ηρεμίσει τα πράγματα.

Η Britney κατηγόρησε προηγουμένως τη μητέρα της για «κακοποίηση» σε μια μακροσκελή ανάρτηση τον Ιούνιο στο Instagram.

«Είπες επίσης στους ανθρώπους πώς έκρυβες τον καφέ κάθε πρωί; Τους είπες κάθε πρωί που θα προσπαθούσα να βρω καφέ;», έγραψε η 41χρονη τραγουδίστρια αφού η μητέρα της δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα κειμένου σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι απάντησε στα μηνύματα της κόρης της το 2019.

Η τελευταία ανάρτηση της Britney έρχεται αφότου η Lynne, 67, απηύθυνε συγγνώμη για τον «πόνο» που προκάλεσε η συντηρητική κηδεμονία, η οποία έδωσε στον πατέρα της, Jamie Spears, τον έλεγχο των προσωπικών, ιατρικών και οικονομικών της αποφάσεων από τον Φεβρουάριο του 2008 μέχρι την αναστολή του από συντηρητή τον Σεπτέμβριο του 2021.

«Λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου! Λυπάμαι χρόνια!» Έγραψε η Lynne τον Οκτώβριο. «Σε αγαπώ τόσο πολύ και μου λείπεις» συνέχισε, προσθέτοντας: «Britney, βαθιά μέσα σου ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και μου λείπεις. Ζητώ συγγνώμη για ό,τι σε πλήγωσε».

Παρακάλεσε επίσης τη Britney να την «ξεμπλοκάρει» ώστε «να μιλήσουν… αυτοπροσώπως».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Χρήστος Πολίτης: Δεν έχω κρατήσει με κανέναν επαφή από την «Λάμψη»

Her News b

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Η απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη με συγκλόνισε. Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα»

HerNews ka

Έξαλλος ο Νικολαΐδης με την Βανδή: Ένα χρόνο με απατούσε με τον Μπισμπίκη

Her News