HerNews.gr
Beauty

Ariana Grande: Υιοθέτησε το πιο minimal μανικιούρ για τις γιορτές

Ariana Grande

Η Ariana Grande έχει καταφέρει να κατακτήσει και μάλιστα με την αξία της τον υπέροχο κόσμο της ομορφιάς, κάνοντας υπέροχες εμφανίσεις.

Η ίδια είναι γνωστή για τη  μακριά αλογοουρά και το διάσημο πια της winged eyeliner. Αλλά παράλληλα, η ενασχόλησή της με εκκεντρικά nail art designs και τα πολύ μακριά νύχια έχει κερδίσει επίσης την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού που έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ariana Grande: Υιοθέτησε το πιο minimal μανικιούρ για τις γιορτές

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η Grande επέλεξε να υιοθετήσει ένα λευκό μανικιούρ, ένα στυλ που δεν περιορίζεται μόνο στα καλοκαιρινά ή σε συγκεκριμένες εποχές. Αυτή η επιλογή μπορεί να αποτελέσει μια μεγάλη τάση που θα επικρατήσει τους επόμενους μήνες. Το λευκό μανικιούρ αποδεικνύεται άκρως πολυδιάστατο, είναι κομψό και ταυτόχρονα δυναμικό, αναδεικνύοντας ιδανικά όλα τα μήκη και τα σχήματα νυχιών.

Αν και ίσως έχεις συνδέσει το λευκό μανικιούρ με τις πιο ζεστές εποχές ή τις καλοκαιρινές διακοπές, η Ariana Grande μας δείχνει ότι αυτή η επιλογή μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακή και τον χειμώνα. Έτσι, αν έχεις κλείσει ή σκέφτεσαι να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ, το λευκό μπορεί να αποτελέσει μια σοβαρή επιλογή που θα ανανεώσει το στυλ σου με κομψότητα και φρεσκάδα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Είναι ο αέρας του αεροπλάνου τόσο κακός για το δέρμα μας; – Αλήθεια ή μύθος;

HerNews ka

Extreme Copper: Η νέα παραλλαγή του honey red της άνοιξης

HerNewskl

Jade roller: Το εργαλείο που επιβάλλεται να εντάξετε στην skincare ρουτίνα σας!

HerNewskl