HerNews.gr
Διεθνή

Adele: Η συγκινητική αναφορά στη μητέρα του συντρόφου της Rich Paul

Η Adele μοιράστηκε την ευγνωμοσύνη της για την αείμνηστη μητέρα του συντρόφου της Rich Paul σε μια ομιλία αποδοχής βραβείου.

Την Πέμπτη, η Adele αποδέχθηκε το βραβείο Sherry Lansing Leadership Award στο ετήσιο γκαλά του The Hollywood Reporter ‘s Women in Entertainment και ευχαρίστησε την αείμνηστη μητέρα του, Minerva Martin, που μεγάλωσε τον γιο της ως «σωστό άντρα».

«Πραγματικά έχω πολλούς άντρες στη ζωή μου που αγαπώ και με αγαπούν, αλλά, θα ευχαριστήσω τις μητέρες τους και όχι αυτούς», μοιράστηκε η 35χρονη τραγουδίστρια.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Minerva Martin», συνέχισε. «Την ευχαριστώ που μεγάλωσε έναν καλό άντρα που δεν πιστεύει ότι η δύναμη μιας γυναίκας μειώνει τη δική του δύναμη».

«Αυτός είναι ένας σωστός άνθρωπος. Ευχαριστώ», κατέληξε η Adele.

Η Adele και ο Rich Paul εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί δημόσια σε έναν αγώνα του NBA τον Ιούλιο του 2021. Αφού εντοπίστηκαν στην αυλή, μια πηγή επιβεβαίωσε αργότερα ότι η τραγουδίστρια έβγαινε με τον αθλητικό πράκτορα για “μερικούς μήνες”.

Τον Οκτώβριο, ο Paul μίλησε στο PEOPLE για τη σχέση του με την Adele και τα νέα του απομνημονεύματα , Lucky Me: A Memoir of Changing the Odds. Ο Paul εξήγησε το βαθύ τραύμα που αντιμετώπισε έχοντας μια μητέρα που πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά και την πρώιμη παιδική του ηλικία που μεγάλωσε σε μια περιοχή του Κλίβελαντ που ήταν γεμάτη εγκλήματα στις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, Καλιφόρνια - 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Η Adele και ο Rich Paul παρευρίσκονται στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των Los Angeles Lakers και του Memphis Grizzlies, Γύρος 6, αγώνας των Playoffs του NBA 2023 ενάντια στους Los Angeles Lakers στο Crypto.com Arena στις 28 Απριλίου 2023 στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. (Φωτογραφία Kevork Djansezian/Getty Images)

«Είχα χτίσει αυτόν τον τοίχο ως μικρό παιδί», είπε, πριν προσθέσει, «για να έχω την κατανόηση να προχωρήσω και να ξέρω ότι δεν θα είναι εκεί. Όπως, η μαμά δεν έρχεται σπίτι».

Ο 41χρονος Paul πρόσθεσε ότι το βάθος του παιδικού του τραύματος είναι αυτό που αντηχούσε περισσότερο στην Adele. «Ήταν πολύ συγκινητικό», είπε σχετικά με την απάντηση της σταρ στο βιβλίο του. «Πιστεύω ότι πολλά από αυτά πιθανότατα έφτασαν στο σπίτι, οπότε ναι, ήταν μια δύσκολη ανάγνωση για εκείνη». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας και η εντυπωσιακή ανακαίνισή της

Her News

Jennifer Lopez: “Είπα ψέματα στον εαυτό μου, επειδή έτσι κατάλαβα ότι πρέπει να μεγαλώσω”

HerNewskl

QatarGate: Η Εύα Καϊλή γνώριζε για τα χρήματα – Νέα στοιχεία για τις καταθέσεις της ίδιας και του Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Her News