HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Λύγισε» η Ειρήνη Παπαδοπούλου για τον Βασίλη Καρρά: «Θα ήθελα να τον δω από κοντά, αλλά το οικογενειακό περιβάλλον τον προστατεύει»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα με αφορμή τη νέα της συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρία “Heaven Music”.

Μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε και για τον Βασίλη Καρρά ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με την υγεία του και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

«Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με τον Βασίλη Καρρά. Ερχόμενη εδώ σήμερα, η πρόθεσή μου είναι να πάω στο χωριό της Ειρήνης άμεσα και να τον δω από κοντά. Τον αγαπώ πολύ, τον έχω στην καρδιά μου και εύχομαι να νικήσει… ότι το πολεμά… Συγκινούμαι πολύ…», δήλωσε αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Έπειτα πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τον δω από κοντά, αλλά το οικογενειακό περιβάλλον τον προστατεύει και το σέβομαι αυτό. Στο παρελθόν που είχε περάσει ξανά δύσκολα, ήμουν εκεί στο πλευρό του, γνωρίζω τη γυναίκα του, αυτό το θαυμαστό πλάσμα που είναι στήριγμά του και δύναμή του. Προσεύχομαι για τον Βασίλη και τον αγαπώ πάρα πολύ. Στο παρελθόν με είχε αγκαλιάσει με τις φτερούγες του…» και κατέρρευσε στην κάμερα της εκπομπής έντονα συγκινημένη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει η μαρτυρία μια γυναίκας που τραυματίστηκε στο μοιραίο τρένο – «Καμάρωνα τις δίδυμες που έβγαζαν φωτογραφίες»

HerNews ka

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Βούταγα στα δύσκολα, με απώλειες και τραύματα»

Her News

Ησαΐας Ματιάμπα: «Με έχουν φωτογραφήσει γυμνό πάνω στη σκηνή και μου έχουν στείλει μετά τις φωτογραφίες»

HerNews ka