HerNews.gr
Διεθνή

Selena Gomez: Είναι ζευγάρι με τον φίλο του πρώην της Justin Bieber;

Η Selena Gomez φαινομενικά επιβεβαίωσε ότι βγαίνει με τον παραγωγό Benny Blanco -φίλος και συνεργάτης του πρώην της Justin Bieber- για έξι μήνες με μια σειρά από σχόλια στο Instagram την Πέμπτη.

Αρχικά σχολίασε «γεγονός» κάτω από μια ανάρτηση από τον λογαριασμό θαυμαστών Popfaction που έλεγε: «Η Selena Gomez φαινομενικά επιβεβαιώνει ότι είναι σε σχέση».

Της άρεσε επίσης η φωτογραφία του Popfaction με τίτλο «Η Selena Gomez φημολογείται ότι βγαίνει με τον παραγωγό Benny Blanco». Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jhope 💜 (@popfactions)

Στιγμιότυπα οθόνης που τραβήχτηκαν από θαυμαστές δείχνουν τον λογαριασμό της Gomez στο Instagram να υπερασπίζεται το υποτιθέμενο ειδύλλιο της ίδιας και του Blanco — αν και ορισμένοι θαυμαστές ανησυχούσαν ότι ο λογαριασμός της είχε χακαριστεί λόγω της ασυνήθιστης δραστηριότητας.

Σε ένα σχόλιο, γράφει ότι ο Blanco είναι τα «απόλυτα όλα» της, ενώ σε ένα άλλο, ισχυρίστηκε ότι είναι «το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί ποτέ».Selena Gomez selfieΣε ένα τρίτο σχόλιο, η Selena Gomez πρόσθεσε: «Είναι ακόμα καλύτερος από οποιονδήποτε έχω πάει ποτέ μαζί του. Γεγονός».

«Μου φέρθηκε καλύτερα από κάθε άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη», έγραψε σε ένα τέταρτο μήνυμα προς τους αρνητές.

Και σε ένα άλλο, είπε σε έναν υποτιθέμενο θαυμαστή να ασχοληθεί με την ζωή του εάν πρόκειται να επικρίνουν την ερωτική της ζωή.

«Αν δεν ενδιαφέρεσαι για μένα, πες ό,τι θέλεις. Αλλά δεν θα επιτρέψω ποτέ τα λόγια σου να καθοδηγήσουν τη ζωή μου».

«Αν δεν μπορείς να με δεχτείς στην πιο ευτυχισμένη εκδοχή μου, τότε μην είσαι καθόλου στη ζωή μου», συνέχισε η Gomez.

Selena Gomez αγκαλιά με ένα αρσενικό

Στη συνέχεια, αφού οι θαυμαστές ήταν ήδη σε φρενίτιδα για τα ευάλωτα σχόλια, μια φωτογραφία της Gomez αγκαλιά με έναν άντρα που φαίνεται να είναι ο Blanco κοινοποιήθηκε στο Instagram Story της.

Ακολούθησε το στιγμιότυπο με ένα ειλικρινές μήνυμα προς τους υποστηρικτές της, γράφοντας: «Απλώς μια υπενθύμιση του πόσο εκτιμώ και αγαπώ τον καθένα από εσάς».Selfie με καθρέφτη του Benny Blanco

Το ζευγάρι δούλεψε μαζί στο «I Can’t Get Enough» του 2021 και έκτοτε παραμένουν κοντά.

Αποδεικνύοντας αυτό, η τραγουδίστρια του “Lose You To Love Me” σχολίασε κάτω από την ανακοίνωση του βιβλίου μαγειρικής του Blanco στις 2 Νοεμβρίου , γράφοντας, “Επιτέλους”

Benny Blanco, Selena Gomez και Paris Hilton

Selena Gomez: Έκανε την πιο μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Marilyn Monroe: Εγκρίθηκε η άδεια κατεδάφισης για να γκρεμιστεί το σπίτι της στο Λος Άντζελες

HerNews ka

Λιονέλ Μέσι: Κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα για όγδοη φορά

HerNews ka

Ανδριάνα Μαννέτα: Η Ελληνίδα κειμενογράφος του βρετανικού παλατιού αποκαλύπτει τα πάντα για την στέψη του βασιλιά Κάρολου

HerNews ka