HerNews.gr
Beauty

Conditioner: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στην εφαρμογή του!

Conditioner: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στην εφαρμογή του!

Η χρήση conditioner μετά το λούσιμο είναι ένα ουσιαστικό βήμα στη φροντίδα των μαλλιών. Παρέχει απαραίτητη υγρασία, θρέψη και προστασία στα μαλλιά σας.

conditioner

Πολλοί τείνουν να παραλείπουν αυτό το βήμα, νομίζοντας πως θα βαρύνει τα μαλλιά τους ή θα τα κάνει πιο γρήγορα λιπαρά, αλλά η χρήση conditioner είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση υγιών και ευκολοχτένιστων μαλλιών.

Μετά το λούσιμο, οι τρίχες ανοίγουν, κάτι που τις καθιστά ευάλωτες στην απώλεια υγρασίας. Εδώ έρχεται σε δράση. Λειτουργεί σφραγίζοντας τις τρίχες, κλειδώνοντας την υγρασία και προσφέροντας ένα προστατευτικό φίλτρο που εμποδίζει τη ζημιά που προκαλείται από το χτένισμα, το στέγνωμα και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

πάρχουν δύο κύρια λάθη που συνηθίζουμε να κάνουμε σχετικά με το conditioner όταν περιποιούμαστε τα μαλλιά μας.

Conditioner: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στην εφαρμογή του!

Πρώτον, το να μην το χρησιμοποιούμε μετά από κάθε λούσιμο αποτελεί συνήθεια που επηρεάζει περισσότερο από το 50% των γυναικών, όπως αναφέρουν στατιστικά στοιχεία. Η δεύτερη σημαντική παράλειψη είναι να μην αφαιρούμε την υγρασία από τα μαλλιά μας μετά το λούσιμο και πριν από την εφαρμογή του.

Conditioner: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στην εφαρμογή του!

Αυτό αποτελεί τον μοναδικό τρόπο να επιτρέψουμε στις θεραπείες περιποίησης και ενυδάτωσης να διεισδύσουν στα μαλλιά και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους. Είναι σημαντικό να αφαιρέσουμε την υγρασία από τα μαλλιά μας με μια πετσέτα μετά το ξέβγαλμα του σαμπουάν, προτού το εφαρμόσουμε.

Αφού τα μαλλιά απορροφήσουν την περίσσεια νερού με την πετσέτα, μπορούμε να εφαρμόσουμε το conditioner, αφήνοντάς το να δράσει. Αυτή η σωστή διαδικασία επιτρέπει στα συστατικά του conditioner να εισχωρήσουν στα μαλλιά και να ενυδατώσουν βαθιά, βελτιώνοντας την ποιότητα των τριχών.

Επιπλέον, αφαιρώντας την υγρασία, αποτρέπουμε την αισθητήρια αδιαθεσία ή την αδυναμία του conditioner να επιδράσει σωστά. Αυτές οι στάδια είναι ουσιαστικά κρίσιμα για να εκμεταλλευτούμε πλήρως τα οφέλη του conditioner στα μαλλιά μας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νήματα PDO: Η μη χειρουργική μέθοδος σύσφιξης και ανόρθωσης του δέρματος

Her News

Ιδέες για λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ

Her News

Ribbon Lights: Η νέα απόχρωση μαλλιών που λατρέυει η Jennifer Lopez

HerNewskl