HerNews.gr
Beauty

Ιδέες για λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ

Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ, ο ήλιος καίει και εμείς θέλουμε να κάνουμε το πιο λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ. Σίγουρα το μαύρισμα αναβαθμίζει την εμφάνισή μας, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα μερικές χαριτωμένες μικρές πινελιές. Ζουμερά χείλη και μπρονζέ δέρμα για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι όπως πρέπει.

Το glowy summer μακιγιάζ είναι ό,τι χρειάζεσαι για να απολαύσεις το μαύρισμά σου ακόμα περισσότερο. Δεν χρειάζεται να πας σε ένα κομμωτήριο ή να είσαι επαγγελματίας makeup artist για να κάνεις ένα καλοκαιρινό glam μακιγιάζ.

Χρειάζεσαι μόνο μερικές εμπνεύσεις και κόλπα που θα σε καθοδηγήσουμε. Πάρε τα καλλυντικά σου και δοκίμασε αυτές τις εύκολες εμφανίσεις. Πίστεψε με, αυτές οι ιδέες για λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ θα είναι ο νέος σου εθισμός!

Neon make up

Αν ψάχνεις κάτι για να αναβαθμίσεις το καλοκαιρινό σου μακιγιάζ, τότε πρέπει να δοκιμάσεις τα neon vibes. Δίνει περισσότερη ζωή στα μάτια σου, κάνοντάς τα πιο φωτεινά και πιο σέξι από ποτέ.

Διάλεξε την αγαπημένη σου απόχρωση και εφάρμοσε στην άκρη των ματιών σου. Αν σου αρέσει να ντύνεσαι ανάλογα με τη διάθεσή σου, τότε θα σου αρέσει να μεταφέρεσαι ανάμεσα σε διαφορετικές αποχρώσεις και χρώματα.

Rosey hue

Αυτό το καλοκαιρινό μακιγιάζ θα πάει τα χαρακτηριστικά του μαυρισμένου προσώπου σου σε άλλο επίπεδο. Φέρε διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ από ανοιχτό έως σκούρο στα μάγουλα, τα βλέφαρά σου και τα χείλη σου. Όλα αυτά θα δημιουργήσουν μια αβίαστη αυθεντική εμφάνιση για όλη την ημέρα.

Με αυτήν την απόχρωση, δεν χρειάζεται να νοιάζεσαι πλέον για τη θεωρία των χρωμάτων για να δημιουργήσεις λαμπερά καλοκαιρινά μακιγιάζ.

Φυσική λάμψη

Τι καλύτερο από το να λάμπεις με το δικό σου δέρμα, αν δεν σου αρέσουν τα χρώματα και προτιμάς πιο φυσικούς τόνους, τότε πρέπει να κάνεις αυτό το makeup look. Δεν χρειάζεσαι περισσότερο από ένα highlighter τόσο για τα μάγουλα, όσο και για τα βλέφαρά σου, καθώς και ένα lip gloss για να αναζωογονήσεις τα χείλη.

Μην ξεχνάς το ρουζ σου, αφού δεν θέλουμε να χάσουμε τη ζεστασιά του μαυρίσματος. Για να τονίσεις ακόμη πιο πολύ το βλέμμμα σου διάλεξε μια αστραφτερή σκιά σε ασημί ή χρυσό για τη γωνία των ματιών.

4 Skincare συστατικά για λαμπερή επιδερμίδα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Bella Hadid: Λανσάρει το δικό της beauty & wellness brand

HerNewskl

Μάσκα προσώπου: Τα πιο συχνά λάθη που πρέπει να αποφεύγεις

Her News

Βρεγμένα μαλλιά: Tα 3 λάθη που όλες κάνουμε μετά το λούσιμο!

HerNewskl