HerNews.gr
DECORNEWS

5 ιδιοφυείς τρόποι για να διακοσμήσετε χριστουγεννιάτικα στολίδια

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο θεωρείται συχνά ως η κύρια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι, η κορυφή της εορταστικής διακόσμησης, η μεγάλη αποκάλυψη, το μόνο πράγμα που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ωστόσο, το να έχετε ένα δέντρο δεν είναι η αρχή και το τέλος όλης της εορταστικής περιόδου, και υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι για να αφήσετε την εποχική διακόσμηση να ξεκινήσει χωρίς να έχετε αυτήν την αυτοτελή δήλωση.

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα δεν είναι πάντα πρακτικά για μικρούς χώρους, και ακόμη και σε δωμάτια που δεν μπορούν να φιλοξενήσουν έλατο, η διάδοση της μαγείας στο σπίτι είναι ένας υπέροχος τρόπος για να αγκαλιάσετε αυτή την εποχή του χρόνου. Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε αυτές τις χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για να επιδείξετε στολίδια που δεν απαιτούν χριστουγεννιάτικο δέντρο;

1.  Χρήση σε στολισμό τραπεζιού

a christmas table with foliage around a light

Πρώτον, είτε φιλοξενείτε μόνο έναν είτε είκοσι ένα (καλή τύχη!), η προσπάθεια που κάνετε όταν στρώνετε το τραπέζι σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Για τη διακόσμηση της τραπεζαρίας των Χριστουγέννων , σκεφτείτε πολλά μικρά στοιχεία που συμπληρώνουν το ένα το άλλο. Ξεκινήστε με την πρώτη στρώση, ένα τραπεζομάντιλο ως βάση για να χτίσετε, και στη συνέχεια ένα κύριο φυσικό στοιχείο ως ένα μακρύ κεντρικό κομμάτι στο τραπέζι ή μια έτοιμη γιρλάντα. Στη συνέχεια, απλώς προσθέστε σε αυτό, χρησιμοποιώντας στολίδια, αποξηραμένα φρούτα, κεριά, οτιδήποτε θέλετε για να συνδυάσετε το θέμα σας.

2. Ντύστε ένα τζάκι

ένα τζάκι με χριστουγεννιάτικα στολίδια στριμωγμένα από αυτό

Η μαύρη, λευκή και χρυσή παλέτα είναι μια λαμπερή επιλογή στυλ και αυτή η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού είναι ο τέλειος τρόπος για να αναδείξετε μερικά statement στολίδια. 

3. Δημιουργήστε μικρούς χριστουγεννιάτικους δίσκους

τραπεζάκι σαλονιού με ασημένιο δίσκο γεμάτο με χριστουγεννιάτικα στολίδια

Αν σας αρέσει μια απλή και κομψή εμφάνιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στολίδια σε παρόμοιους τόνους για μια απλή και κομψή εμφάνιση ή μπορείτε να συνδυάσετε χρώματα για μια πιο διασκεδαστική και ζωντανή αίσθηση.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε εφεδρικά στολίδια ή να επαναχρησιμοποιήσετε παλιά ή κατεστραμμένα στολίδια που ίσως δεν φαίνονται πλέον καλύτερα από κάθε οπτική γωνία. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτά τα μπολ ή τους δίσκους σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Συχνά αποτελούν το τέλειο κεντρικό στοιχείο για τη διακόσμηση του τραπεζιου.

4. Χρησιμοποιήστε μεγάλα στολίδια για διακόσμηση δαπέδου

ένα τζάκι που περιβάλλεται από μεγάλα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Αυτό μπορεί να ακούγεται παράξενο στην αρχή, ωστόσο, μόλις αφαιρέσετε όλα τα δώρα κάτω από το δέντρο ή από όπου κι αν τα στήσετε, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν άδειο έρημο χώρο, οπότε είναι καλή ιδέα να βάλετε κάτι έτοιμο για να το αποφύγετε.

Τα υπερμεγέθη στολίδια είναι μια διασκεδαστική αλλά εκλεπτυσμένη εμφάνιση για να επιλέξετε, σκεφτείτε να τα περιβάλετε με τα δώρα και μόλις ξετυλίξετε τα δώρα δεν θα μείνετε με γυμνές γωνίες.

5. Φτιάξτε ένα στεφάνι

μια εξώπορτα που περιβάλλεται από στολίδια

Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, μπορείτε πάντα να προσθέσετε στολίδια χριστουγεννιάτικων δέντρων σε ένα σπιτικό στεφάνι. Αν είστε στην ευχάριστη θέση να μην χρησιμοποιήσετε τα στολίδια για οτιδήποτε άλλο, χρησιμοποιήστε ένα πιστόλι θερμής κόλλας για να τα στερεώσετε στο στεφάνι σας. Στρώστε στολίδια διαφορετικών μεγεθών μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με το σχήμα και το βάθος του στεφανιού. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τα στολίδια σας, χρησιμοποιήστε κορδέλα διαφορετικού μήκους για να τα κρεμάσετε σε διάφορα ύψη, ώστε να σχηματίσουν ένα σχήμα στεφάνου

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Οργάνωση ντουλάπας: Συμβουλές που θα σας βγάλουν από τη «δύσκολη θέση»

HerNews ka

Πως να δημιουργήσετε ένα διαχρονικό υπνοδωμάτιο

HerNews ka

Το νέο pop-up store του οίκου Tiffany στο Παρίσι μας ταξιδεύει στον χρόνο

Her News