HerNews.gr
Μόδα

Rihanna: H casual sexy εμφάνιση που έκανε για την έξοδό της στο Λος Άντζελες

Rihanna

Η Rihanna βγήκε σόλο την Κυριακή στο Λος Άντζελες, φορώντας ένα μείγμα από κλασικά, γυναικεία βασικά ρούχα και εξαιρετικά στυλάτα στο δρόμο.

Η σταρ, εθεάθη χωρίς τον A$AP Rocky ντυμένη με στρώματα μαργαριταριών, ξεκινώντας με ένα vintage τσόκερ Dior του John Galliano που κάποτε πωλούνταν για πάνω από 12.000 δολάρια.

Η Rihanna συνδύασε το κομμάτι της προηγούμενης εποχής – που αποτελείται από περισσότερες από δώδεκα στοιβαγμένες κλωστές από αστραφτερούς πολύτιμους λίθους – με ένα μαργαριταρένιο κολιέ Briony Raymond στολισμένο με σμαράγδια, διαμάντια και ρουμπίνι.

Έφτασε στα κεντρικά γραφεία της Roc Nation με τα πρόσφατα ανανεωμένα μαλλιά της μαζεμένα σε κότσο και ένα διάφανο σουτιέν κάτω από το δερμάτινο μπλουζάκι της Khaite.

Το τζιν Baggy Agolde (228 δολαρίων), ένα παλτό Junya Watanabe peplum (2.185 δολαρίων) και τα δικά της creeper sneakers Fenty x Puma (140 δολαρίων) ολοκλήρωσαν το σύνολο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Magazin (@celebshowmagaziness)

 Η τραγουδίστρια έκανε μια διαφορετική τολμηρή δήλωση κοσμημάτων στο Λας Βέγκας πριν από μερικές ημέρες, εμφανιζόμενη στο Grand Prix της F1 φορώντας ένα διαμαντένιο ρολόι 400.000 δολαρίων γύρω από τον αστράγαλό της.

H Rihanna ήταν πάντα δημιουργική με τα κοσμήματά της, έχοντας φορέσει ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα αχλαδιού που εκτιμάται ότι αξίζει 600.000 δολάρια στο δάχτυλό της.

Η μαμά δύο παιδιών, η οποία υποδέχτηκε τον δεύτερο γιο της Riot Rose τον Αύγουστο, μοιράζεται επίσης τον 1χρονο γιο RZA με τον Rocky και είναι γνωστή για τα απίθανα ρούχα εγκυμοσύνης της.

Είχε προηγουμένως διοχετεύσει τη Madonna της εποχής “Like a Virgin” με έναν παρόμοιο συνδυασμό μαύρου δαντελωτού slip φορέματος και σειρές μαργαριταριών.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: Οι γόβες που ταιριάζουν με κάθε χριστουγεννιάτικο outfit

HerNewskl

Beyoncé: Τα εντυπωσιακά looks της στην έναρξη της ‘Renaissance’ περιοδείας της

HerNews ka

5 προτάσεις Castañer που θα λατρέψεις

Her News