HerNews.gr
Ελλάδα

Αράχωβα: «Από το υλικό που έχουμε δεν προκύπτει κακοποίηαση από άνθρωπο» – Τι είπε εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για να πέσει άπλετο φως στο θάνατο έπειτα από φρικτή κακοποίηση του άτυχου χάσκι στην Αράχωβα, η κτηνίατρος που πρώτη το εξέτασε εμμένει στην άποψή της, τη στιγμή που στο τμήμα Ανθρωποκτονιών αναμένουν τις τελικές απαντήσεις από τον πραγματογνώμονα.

Τα έμπειρα στελέχη της ασφάλειας, που έχουν συλλέξει και εξετάσει βίντεο και μαρτυρίες, καταλήγουν πλέον σε οριστικά συμπεράσματα.

«Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έκαναν όλες τις ενέργειες για το συγκεκριμένο θέμα. Όταν έλαβαν την καταγγελία αναζήτησαν και βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρικές καταθέσεις. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ δεν μας δείχνει κάποιον ύποπτο δράστη.

Και έγινε επιλογή να μεταβούν στην Αράχωβα και αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, έμπειροι στην εξιχνίαση εγκλημάτων. Είναι σημαντικές οι εξετάσεις που έχουν γίνει από επιστήμονες στο ζώο, αναμένουμε και μια πραγματογνωμοσύνη που πρόκειται να γίνει από φωτογραφίες του ζώου όταν αυτό εξετάστηκε από την πρώτη κτηνίατρο και τους κτηνιάτρους της Περιφέρειας. Πάντως από το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί δε μας προκύπτει κακοποίηση από άνθρωπο. Είναι από κάμερες της περιοχής και καταθέσεις μαρτύρων», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε η κ. Δημογλίδου: «Είναι άνθρωποι που βλέπουν το ζώο να κινείται και με άλλα ζώα. Όλο το προανακριτικό υλικό θα παραδοθεί στην αρμόδια εισαγγελέα. Δεν αποκλείουμε το γεγονός να προήλθε από αδέσποτα σκυλιά η κακοποίηση. Περιμένουμε και τις εργαστηριακές εξετάσεις που δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα. Ζητήσαμε επιπλέον πραγματογνωμοσύνη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γλυκά Νερά: Διεκόπη για τις 28/3 η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Her News

Νίκος Ξανθόπουλος: Τα σπαρακτικά λόγια της κόρης του στην κηδεία

Her News

Δυστύχημα στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη 20χρονος φίλος του 18χρονου

Her News