HerNews.gr
Μόδα

Beyoncé: Τα εντυπωσιακά looks της στην έναρξη της ‘Renaissance’ περιοδείας της

Η Beyoncé ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της «Αναγέννησης» στη Σουηδία την Τετάρτη και οι σέξι εμφανίσεις της στη σκηνή δεν απογοήτευσαν.

Η τραγουδίστρια άνοιξε τη συναυλία της με μια εκπληκτική επιλογή τραγουδιού, το “Dangerously In Love 2”, αλλά τα κοστούμια της Beyonce δεν πρέπει να αποτελούν έκπληξη για τους θαυμαστές.

Στην αρχή φόρεσε μια ασημένια ολόσωμη φόρμα Alexander McQueen με χάντρες και γοφούς που θυμίζουν τα στυλ Thierry Mugler που φορούσε κατά τη διάρκεια της περιοδείας της I Am το 2009.

Όπως ήταν φυσικό, η Beyoncé είχε πολλές αλλαγές στο ντύσιμο κατά τη διάρκεια της πολύωρης ερμηνείας της – συμπεριλαμβανομένου ενός λευκού φορέματος με μανίκια καμπάνα που μεταμορφώθηκε σε ένα πολύχρωμο αριστούργημα κάτω από ένα φως UV.

Άλλες εμφανίσεις που ξεχώρισαν περιελάμβαναν ένα διακοσμημένο με πέρλες κορμάκι Balmain , καπέλο και γυαλιά ηλίου – μια κατάλληλη επιλογή, καθώς η Beyoncé συνεργάστηκε με τον δημιουργικό διευθυντή του οίκου , Olivier Rousteing, νωρίτερα φέτος.

Φορούσε επίσης ένα προσαρμοσμένο ασημί κορμάκι Courrèges με κυκλικό κόψιμο και ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο, ένα mini dress και ένα ρούχο από την κορυφή μέχρι τα νύχια από χρώμιο αντάξιο ενός «Alien Superstar».

Η Queen Bey μεταμορφώθηκε σε πραγματική μέλισσα κάποια στιγμή, φορώντας μια κιτρινόμαυρη ριγέ εμφάνιση Mugler με μεταλλικές κεραίες για να τραγουδήσει το “America Has a Problem”.

Η πολυαναμενόμενη περιοδεία έρχεται μετά την αμφιλεγόμενη εμφάνιση της Beyoncé τον Ιανουάριο στο Ντουμπάι, η οποία σηματοδότησε την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή μετά από πέντε χρόνια.

Η Beyoncé φόρεσε διαμάντια αξίας 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τη συναυλία στα εγκαίνια του Atlantis The Royal, όπου μαζί της ήρθε ακόμη και η κόρη της Blue Ivy στη σκηνή κατά τη διάρκεια του «Brown Skin Girl».

Όσο για τις εμφανίσεις της περιοδείας που έχουμε μπροστά μας, υποψιαζόμαστε ότι η Beyoncé μπορεί να έχει κάποιες ακόμα εκπλήξεις στο μανίκι της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου του φετινού καλοκαιριού!

Her News

Emily Ratajkowski: Έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας τη μεγαλύτερη τάση του 2023

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το floral φόρεμα που όλες θα θέλαμε να έχουμε

HerNewskl