HerNews.gr
Beauty

Ίσια μαλλιά: Η θεραπεία κερατίνης σας χαρίζει τα μαλλια που ονειρεύεστε!

Πόσες φορές έχουμε ευχηθεί να μην φριζάρουν τα ίσια μαλλιά μας; Πόσες φορές το ίσιο hairstyle μας χάλασε λίγη ώρα αφότου φύγαμε από το σπίτι;

Αν έχεις αντιμετωπίσει κι εσύ αυτό το πρόβλημα, τότε σου έχουμε την λύση : θεραπεία κερατίνης!

ίσια-μαλλιά-vasal

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολύ κόσμο να μιλάει για την συγκεκριμένη θεραπεία, καθώς δεν είναι λίγα τα άτομα που την έχουν δοκιμάσει και συνεχίζουν να την εφαρμόζουν.

Όμως, τί είναι η κερατίνη; Λίγοι γνωρίζουν πως η κερατίνη είναι ένα δομικό στοιχείο της τρίχας, μια βιταμίνη που συχνά η έλλειψή της ευθύνεται για την φθορά των μαλλιών μας.

Χάρη στην θεραπεία κερατίνης, όχι μόνο αναπληρώνεται η κερατίνη προστατεύοντας την τρίχα, αλλά τα μαλλιά γίνονται πιο ίσια, λεία και λαμπερά! Επιπλέον δεν είναι πια επιτακτική η ανάγκη για καθημερινή χρήση ισιωτικής πρέσας, επιτρέποντας έτσι στα μαλλιά να αναπτύσσονται υγιή και ανεμπόδιστα από την θερμότητα που τα φθείρει.

ίσια-μαλλιά-vasal

Πολλές φορές η συγκεκριμένη θεραπεία συνδυάζεται μόνο με τα ίσια μαλλιά. Όμως στην πραγματικότητα η θεραπεία κερατίνης προσφέρει πολλά περισσότερα και συμβάλλει καθοριστικά στην γρήγορη ανάπτυξη της τρίχας και στην υγιή της κατάσταση!

Φυσικά, κάθε τύπος μαλλιού είναι διαφορετικός και με ξεχωριστές ανάγκες. Οι έμπειροι hair experts είναι οι κατάλληλοι για να συμβουλευτούμε πριν εφαρμόσουμε οποιαδήποτε θεραπεία στα μαλλιά μας.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

 

Νεότερα Άρθρα

Σουηδικό ντους: 5 εύκολοι κανόνες για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με περισσότερη ενέργεια

HerNews ka

Serums vs Concentrates: Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους;

HerNewskl

Καστορέλαιο: Βοηθάει πραγματικά στο να μεγαλώσουν οι βλεφαρίδες;

HerNews ka