HerNews.gr
Beauty

Xριστίνα Μπόμπα: Δοκίμασε την τάση των glazed lips και της ταιριάζει απόλυτα

Χριστινα Μπομπα

Μία νέα τάση στο μακιγιάζ που κερδίζει έδαφος είναι τα “glazed lips”, μία εκδοχή που δίνει λάμψη και όγκο στα χείλη μας, δίνοντάς τους μια φυσική και λαμπερή όψη.

Η Χριστίνα Μπόμπα, εκπρόσωπος του clean girl look, ενσωμάτωσε αυτήν την τάση στο μακιγιάζ της. Επιλέγοντας ένα lip pencil που ταιριάζει στην φυσική απόχρωση των χειλιών της, διαγράφει απαλά το περίγραμμα των χειλιών της. Έπειτα, εφαρμόζει ένα διάφανο gloss ή ένα πλούσιο lip balm, που προσδίδει μια ενυδατωμένη και λαμπερή όψη στα χείλη, ενισχύοντας τη φυσική τους όψη χωρίς να τα βαραίνει.

Η τάση αυτή δεν απαιτεί πολλά προϊόντα ή πολύ χρόνο για να επιτευχθεί. Είναι ιδανική για καθημερινές εμφανίσεις, προσφέροντας μια διακριτική λάμψη στα χείλη, αναδεικνύοντας τα με φυσικότητα και λάμψη. Επίσης, για πιο έντονες αποχρώσεις, μπορείτε να εφαρμόσετε το κραγιόν σας πριν από το διαφανές gloss, δημιουργώντας ένα μοναδικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Xριστίνα Μπόμπα: Δοκίμασε την τάση των glazed lips και της ταιριάζει απόλυτα

Xριστίνα Μπόμπα

Με τα glazed lips, μπορείτε να αποκτήσετε χείλη πλούσια, ενυδατωμένα και φυσικά, προσθέτοντας μια λάμψη που αντανακλά το φως, αναβαθμίζοντας το make-up σας με ένα απλό και λαμπερό τρόπο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πόσο επηρεάζει την επιδερμίδα σας η κατανάλωση αλκοόλ;

HerNewskl

Τα αρώματα του Φθινοπώρου που θα λατρέψεις – Ποιο άρωμα σου ταιριάζει;

Her News

Θες να έχεις μακρυά μαλλιά; Μάθε τα μυστικά για να το πετύχεις

Her News