HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Σαμπάνης: Όσα δήλωσε για τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Ιωάννας Σαρρή

Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας 11/12 στο «The 2night Show», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις φήμες εγκυμοσύνης της Ιωάννας Σαρρή αλλά και στον λόγο που αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συναυλία του στη Σάμο το περασμένο καλοκαίρι.

«Είχε γίνει ένα περιστατικό στη Σάμο που έλεγαν ότι ακύρωσα τη συναυλία, που όντως την ακύρωσα, γιατί είχα πάθει αιμάτωμα στον λαιμό. Όταν παθαίνεις αιμάτωμα στον λαιμό, αν τραγουδήσεις 5 λεπτά παραπάνω, μπορεί να χάσεις και τη φωνή σου», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνης

Και πρόσθεσε: «Όντως αναγκάστηκα να τα πληρώσω όλα εγώ και να την ακυρώσω τη συναυλία. Έγραψαν διάφορα τότε. Ήταν πολύ προσβλητικό και κακό για τον επιχειρηματία».

Στην συνέχεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Σαμπάνης αναφέρθηκε και στη φημολογούμενη προ μηνών εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

«Είναι δύσκολο, γιατί σε παίρνουν τηλέφωνο οι γονείς σου και σου λένε: “συγχαρητήρια, εμείς γιατί δεν το μάθαμε;” Και καλά οι γονείς… οι παππούδες; Που είναι σε προχωρημένη ηλικία και περιμένουν πώς και πώς να κάνεις ένα παιδί; Εκεί τι λες; Είναι λίγο περίεργο», ξεκαθάρισε ο τραγουδιστής.

«Με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις οι δημοσιογράφοι μου έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά. Δεν έδωσα κι εγώ όμως κάποιο δικαίωμα. Ξέρω ότι αν βγω χέρι-χέρι στη Γλυφάδα ή στα μπουζούκια, θα πέσω πάνω σε κάποιον. Κάτω από το σπίτι μου το θεωρώ άκομψο», κατέληξε ο Γιώργος Σαμπάνης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Maestro»: Το πολυαναμενόμενο φινάλε του Α’ κύκλου θα μας καθηλώσει

Her News

Καλή Καλό: «Ήταν συναισθηματικοί οι λόγοι που είχα τα οστά του γιου μου στο σπίτι»

HerNews ka

Αθηνά Οικονομάκου: «Έκανα δοκιμαστικό για το Shopping Star και με επέλεξαν»

HerNews ka