HerNews.gr
DECORNEWS

Kendall Jenner: Το ουδέτερο σαλόνι της θέτει ήδη χρωματικές τάσεις για το 2024

Kendall Jenner

To μοντέλο και προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης, Kendall Jenner δεν είναι ξένη στο άψογο στιλ, το οποίο κουβαλά με χάρη τόσο εντός όσο και εκτός πασαρέλας. Ωστόσο, είναι το σαλόνι της, με την ουδέτερη χρωματική παλέτα του, που μας έχει εντυπωσιάσει.

Τα εκθαμβωτικά χρώματα της φύσης είναι μία από τις μεγαλύτερες χρωματικές τάσεις το 2023 και οι ειδικοί προβλέπουν ότι αυτό θα συνεχιστεί και το 2024.

Προσφέροντας μυριάδες ζεστές αποχρώσεις που συνδυάζονται αρμονικά, η διακόσμηση με ουδέτερα χρώματα λατρεύεται από τους σχεδιαστές για την ικανότητά της να δημιουργεί χαλαρούς, γειωμένους χώρους με ανθεκτικότητα και έφεση. 

Σχεδιασμένο από τον Waldo Fernandez της Waldo Designs, το σαλόνι της Kendall έχει δημιουργηθεί για να εμπνέει ηρεμία και γαλήνη και σίγουρα εκπληρώνει αυτή την υπόσχεση. 

Καθώς συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο τα οφέλη που μπορεί να έχει η φύση στην ευεξία, οι ειδικοί του κλάδου έχουν παρατηρήσει μια στροφή προς τη χρήση γήινων και ξεκούραστων τόνων στη διακόσμηση.

 Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μερικές φορές ένας κλασικός εσωτερικός χώρος είναι απλώς το εισιτήριο: ήρεμα χρώματα, απαλά σχέδια, παραδοσιακά έπιπλα και αντίκες, χωρίς συγκρούσεις μοτίβων, χωρίς έντονα χρώματα, απλώς άνεση και έναν ήσυχο χώρο για να χαλαρώσετε.

Μια σκούρα ουδέτερη βάση θα δημιουργήσει μια μοντέρνα εμφάνιση διατηρώντας τα κλασικά στοιχεία. Το κόλπο είναι να αυξήσετε την υφή για να μην αισθάνεται ο χώρος επίπεδος. 

5 χρώματα που πρέπει να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε περισσότερο στο σπίτι σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μονστέρα: Όσα πρέπει να ξέρεις για το αγαπημένο σου τροπικό φυτό εσωτερικού χώρου

Her News

Πως να κάνετε τα έπιπλα του εξωτερικού χώρου σας να φαίνονται πιο luxury χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

HerNews ka

Πώς θα κάνετε το υπνοδωμάτιο σας να φαίνεται μεγαλύτερο με απλά βήματα;

HerNewskl