HerNews.gr
Social News

Jennifer Lopez: Μας δείχνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στην έπαυλη με τον Ben Affleck

Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez “έφερε” τους θαυμαστές μέσα στην έπαυλη της και του Ben Affleck αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram την Τρίτη και τους έδωσε μια γεύση από το μεγαλειώδες χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, το οποίο ήταν στολισμένο με χρυσά στολίδια.

Επιπλέον, μια φωτογραφία ενός από τα πέντε παιδιά τους φάνηκε να εμφανίζεται σε έναν ξύλινο μπουφέ στο φόντο δύο από τα στιγμιότυπα.

Η Lopez είχε μια εορταστική εμφάνιση για τις φωτογραφίες του Instagram, φορώντας μια μακριά, κατάλευκη μπροκάρ φούστα διακοσμημένη με αστραφτερές ασημένιες πεταλούδες.

Συνδυάστηκε με μια λευκή μπλούζα με κουμπιά κεντημένη με ένα μικρό έντομο.

Έμοιαζε να αντλεί έμπνευση από το πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο δημιουργώντας αξεσουάρ με μεγάλα ασημένια σκουλαρίκια και μια ασορτί ζώνη από μαργαριτάρια, συν ένα χοντρό χρυσό βραχιόλι.

Τα αστραφτερά ασημένια παπούτσια με πλατφόρμα της, πρόσθεσαν περισσότερο ενδιαφέρον, καθώς ήταν διακοσμημένα με ασημί και λευκές μέλισσες.

Αφήνοντας το χαρούμενο ντύσιμο να μιλήσει, η Jennifer Lopez κράτησε τα μαλλιά της σε μια απλή αλογοουρά και έβαλε ουδέτερες αποχρώσεις για το μακιγιάζ της.

Η ηθοποιός, η οποία πρόσφατα μοιράστηκε τον οδηγό της σε τρία βήματα για τα «τέλεια» κόκκινα χείλη, προώθησε το εκθαμβωτικό της ντύσιμο στο Instagram Story της μαζί με το επερχόμενο σινγκλ της, «Can’t Get Enough», που θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου 2024.

Το τραγούδι χρησιμεύει ως το βασικό σινγκλ του άλμπουμ και της συνοδευτικής ταινίας της, “This Is Me… Now”.

Στο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας της – την οποία συνέγραψε ο Ben Affleck – η Jennifer Lopez συμπεριέλαβε ένα γράμμα που της έγραψε το 2002 όταν έβγαιναν ραντεβού.

«Η ζωή είναι σκληρή, αλλά είσαι γλυκιά», έγραψε ο νικητής του Όσκαρ, τώρα 51 ετών.

«Ευχαριστώ για το δώρο. Ελπίζω να σου αρέσουν τα λουλούδια. Μου είπες ότι ποτέ δεν θα χορταίνεις. Σε πιστεύω», ήταν η συνέχεια του γράμματος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Κιάρα Φεράνι με την νεογέννητη κόρη της στις πρώτες τους φωτογραφίες

Her News

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Full in love το ζευγάρι – Αγκαλιές και φιλιά σε νυχτερινό κέντρο

HerNews ka

Μέγκαν Φοξ: Πανικός στο Instagram με τις νέες sexy φωτογραφίες!

Her News