HerNews.gr
Beauty

Noir Brunette: Πώς να κάνετε το χρώμα των μαλλιών σας να φαίνεται chic;

Φέτος, οι επιλογές στις αποχρώσεις μαλλιών είναι πραγματικά πολλές και κάθε στυλάτη επιλογή βρίσκει τον δρόμο της στις τάσεις της εποχής.

Ανήκοντας σε οποιαδήποτε κατηγορία, η επιλογή σου είναι ιδανική και συμβαδίζει με τις μεγάλες τάσεις. Μία από τις πιο συναρπαστικές προτάσεις για αυτό το χειμώνα είναι το “noir brunette”.

noir brunette

Αυτή η απόχρωση κινείται μεταξύ του μαύρου και του καφέ, δημιουργώντας ένα πολυδιάστατο εφέ που αποφεύγει την επίπεδη εμφάνιση μιας μονοτονικής σκούρας απόχρωσης. Αυτό επιτυγχάνεται με την επεξεργασία πολλών τμημάτων των μαλλιών σε διαφορετικούς ουδέτερους τόνους που, παρόλα αυτά, διατηρούν ένα σκούρο, βαθύ χρώμα χωρίς να έχουν χρυσούς ή χάλκινους υποτόνους. Είναι μια επιλογή που φωτίζει το πρόσωπο μας χωρίς να απαιτεί πολλή συντήρηση.

Noir Brunette: Πώς να κάνετε το χρώμα των μαλλιών σας να φαίνεται chic;

Για να απογειώσουμε αυτή την τάση στα μαλλιά, ο κρίκος είναι η λάμψη και η διατήρησή της. Μπορούμε να αναβαθμίσουμε το χρώμα, αν επιθυμούμε, εστιάζοντας στις άκρες και επιλέγοντας αποχρώσεις που δίνουν έμφαση σε μπρονζέ αποτελέσματα. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν μια θερμή, λαμπερή εμφάνιση που αναδεικνύει το στυλ με μια μοναδική λάμψη.

Η εστίαση στις άκρες δίνει ένα διακριτικό, φωτεινό αποτέλεσμα που αναδεικνύει την όλη εμφάνιση με μια δόση πολυτέλειας.

Νεότερα Άρθρα

Espresso nails: H τάση που θα λατρέψουν οι καστανές επιδερμίδες!

HerNewskl

Κοντό bob: Όλα τα μυστικά για να αποκτήσετε το τέλειο αποτέλεσμα

HerNewskl

Ελεονώρα Μελέτη: Το καρέ κούρεμα για όλα τα it girls!

HerNewskl