HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Sex Fasting: Ψυχολογός αποκαλύπτει τον τρόπο να ξυπνήσει το πάθος για τον σύντροφό σας

sex fasting

Η πρακτική του “sex fasting” έχει προκαλέσει συζητήσεις και ανάμεικτες αντιδράσεις. Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς σεξολόγους, αυτή η πρακτική μπορεί να ενισχύσει την επιθυμία και τη διέγερση μεταξύ των συντρόφων.

Sex Fasting

 Οι αδερφές Kardashian δε διστάζουν εδώ και καιρό να μιλήσουν πολύ ανοιχτά για θέματα σεξουαλικής ζωής και σχέσεων . Η Kim Kardashian είχε εκφράσει την ειλικρίνειά της όταν αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είχε δεχτεί να γυρίσει ένα sex tape με τον τότε σύντροφό της, εξηγώντας την απόφασή της με την αύξηση της σεξουαλικής της επιθυμίας.

Η Khloe Kardashian επίσης δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την ερωτική της ζωή, κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Lamar Odom. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι το σεξ με τον τότε σύντροφό της ήταν το καλύτερο της ζωής της.

Επίσης, είπε πως η σεξουαλική αποχή- Sex Fasting βοήθησε τη σχέση της με τον σύντροφό της, δίνοντας έτσι στον κόσμο μια ευκαιρία να σκεφτεί διαφορετικά το θέμα.

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Sex Fasting: Ψυχολογός αποκαλύπτει τον τρόπο να ξυπνήσει το πάθος για τον σύντροφό σας

«Το sex fasting μπορεί να είναι ένας τρόπος για να ξυπνήσει και πάλι το πάθος για τον σύντροφό σας», εξηγεί η ψυχολόγος Madeleine Mason Roantree. «Είναι όμως σημαντικό να συμφωνούν και οι δύο σε ένα ζευγάρι και να μην είναι μονομερής η απόφαση. Θα μπορούσε να φανεί ιδιαίτερα βοηθητικό – όσο ειρωνικό και αν ακούγεται- στα ζευγάρια που η σεξουαλική τους ζωή περνά σοβαρή κρίση.

Το μυστικό βρίσκεται στο γεγονός πως τα δύο μέλη του ζευγαριού θα γνωρίζουν για την αποχή και θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να συνευρεθούν ερωτικά», συμπληρώνει.

Νεότερα Άρθρα

Σεξ στην εγκυμοσύνη: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

HerNewskl

Σε αυτές τις χώρες οι γυναίκες χαίρονται περισσότερο το σεξ

Her News

Είσαι εθισμένος στο σεξ; Ποια είναι τα “συμπτώματα”

Her News b