HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σε αυτές τις χώρες οι γυναίκες χαίρονται περισσότερο το σεξ

Όλοι θέλουμε η σεξουαλική μας ζωή να είναι τέλεια, αλλά λιγότεροι από τους μισούς από εμάς είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι με τις προσωπικές μας εμπειρίες. Το συναίσθημα, το πάθος και η έλξη συμβάλλουν στο υπέροχο σεξ, αλλά υπάρχει ένας άλλος παράγοντας που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν λαμβάνουν υπόψη. Αυτός δεν είναι άλλος από την τοποθεσία.

Είναι πολύ πιο πιθανό να έχετε μια υγιή σεξουαλική ζωή στην Ολλανδία και πολύ λιγότερο πιθανό να έχετε μια καλή σεξουαλική ζωή στην Ιαπωνία. Αλλά σε ποιες χώρες οι γυναίκες κάνουν καλύτερο σεξ;

Σε αυτές τις χώρες οι γυναίκες χαίρονται περισσότερο το σεξ

Περισσότερες από τις μισές χώρες του κόσμου (125 από τις 201 που αξιολογήθηκαν από τον ΟΗΕ) έχουν περισσότερες γυναίκες από άντρες.

Το 60% των ελεύθερων γυναικών αγοράζει δονητές. Η Ιαπωνία είναι η λιγότερο σεξουαλικά ικανοποιημένη χώρα στον κόσμο. Μόνο το 33% των γυναικών έχει πάντα ή σχεδόν πάντα οργασμό, σε σύγκριση με το 61% των ανδρών.

Επίσης οι Σκανδιναβές έχουν την υψηλότερη σεξουαλική ορμή στον κόσμο, ενώ οι Ινδές δεν εμφανίζονται σε αυτή τη λίστα. Οι πιο σεξουαλικά φορτισμένες γυναίκες στον κόσμο βρίσκονται  στη Σουηδία, τη Νορβηγία και την Ιταλία. Έγινε μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση που αποκάλυψε ότι οι σεξουαλικές ορμές των γυναικών αυξάνονται με βάση το βιοτικό τους επίπεδο.

Οι άνθρωποι μιας συγκεκριμένης χώρας απολαμβάνουν να κάνουν περισσότερο σεξ εάν έχουν μια άνετη ζωή και προέρχονται από ένα εύπορο υπόβαθρο.

Το 21% των γυναικών από τη Γαλλία και την Ολλανδία θεωρούν τους εαυτούς τους θεές του σεξ στην κρεβατοκάμαρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sexting στην δουλειά: Ήρθε η στιγμή να το τολμήσεις

Her News b

Σεξ: Πως επηρεάζεται με τα χρόνια και τον γάμο

Her News b

Απιστία Vol2 : Η μοιχαλίδα!!

Her News