HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Survivor 2024: Οι «σκληρές» αλλαγές, οι παίκτες που θα επιστρέψουν & η ημερομηνία της πρεμιέρας

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα για το επερχόμενο Survivor και αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για το νέο κύκλο του reality επιβίωσης, γεγονός εξαιρετικά σπάνιο.

Για πρώτη φορά ο Ατζούν Ιλίτζαλι αποκάλυψε ποιες αλλαγές θα δούμε στον νέο κύκλο του Survivor 2024, για τους παίκτες αλλά και πότε θα γίνει η πρεμιέρα.

«Σήμερα είναι το τελευταίο casting. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες. Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιες παίκτες από προηγούμενους κύκλους γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες», αποκάλυψε αρχικά ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

«Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών», δήλωσε στη συνέχεια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τριαντάφυλλος για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Την ημέρα που ήσουν υποψήφια για να φύγεις, έριξα ένα χιλιαρικάκι σε ψήφους»

HerNews ka

Άδωνις Γεωργιάδης: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από το viral βίντεο στο TikTok με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

HerNews ka

Μέγκι Ντρίο: “Η Γαλύφα δεν ξέρω αν μπορεί να δώσει κάτι στο GNTM”

HerNewskl