HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Στον “Real Voice 99,5” για τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια στου Ρέντη

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών Γιώργος Βάλλης, μίλησε στη δημοσιογράφο Νατάσσα Ράγιου και στον “Real Voice 99,5”

Ο Γιώργος Βάλλης μιλά από την πλευρά των ναυτικών με γνώση και ναυτοσύνη και μας εξηγεί πόσο εύκολο είναι να προμηθευτεί κάποιος μια ναυτική φωτοβολίδα, πως κάποιοι παρακάμπτουν τη νομοθεσία και ενδεχομένως πουλάνε χωρίς να ελέγχουν και για το αν υπάρχουν άδειες που να επιτρέπουν την αγορά φωτοβολίδων, λόγω ανταγωνισμού.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος, πρέπει να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι αλλά επίσης και ο έλεγχος της κατάληξης των ναυτικών φωτοβολίδων όταν λήγουν. «Πολύ σημαντικά θέματα από τι στιγμή που πλήττεται η δημόσια ασφάλεια και ο νόμος δεν τηρείται», ανέφερε ο Γιώργος Βάλλης.

Η Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC έχει ήδη στείλει επίσημη επιστολή στο υπουργείο Ναυτιλίας και στο υπουργείο Δικαιοσύνης με σκοπό βοηθητικό και προς επίλυση του πολύ σοβαρού ζητήματος. Να κλείσουν τα κενά στη νομοθεσία, να δημιουργηθούν ανάλογα πρωτόκολλα και να μην χρειαστεί να τα συζητήσουμε όλα αυτά ξανά.

Ακούστε εδώ τις δηλώσεις:

Γιώργος Βάλλης: Μιλά στο HerNews για τα επεισόδια στου Ρέντη & για τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι τιμές των διακοπών στην Ελλάδα αυξάνονται κατά 30% σε σύγκριση με το 2022

HerNews ka

Τέμπη: Πώς τα μικρά παιδιά είδαν και ζωγράφισαν την τραγωδία

HerNews ka

Νέα Αγχίαλος: Τι δείχνει το πόρισμα των πυροτεχνουργών για τις εκρήξεις στην αποθήκη πυρομαχικών

HerNews ka