HerNews.gr
Μόδα

Beyoncé: Το εντυπωσιακό look αξίας 3.000 δολαρίων που φόρεσε στο πάρτι γενεθλίων του Jay-Z

Η Beyoncé έδωσε στους θαυμαστές μια γεύση από το κομψό σύνολο που φόρεσε για τα 54α γενέθλια του συζύγου της Jay-Z.

Σε μια σειρά φωτογραφιών που αναρτήθηκαν στο Instagram το Σάββατο, η Beyoncé ήταν ντυμένη με ένα σορτσάκι που θύμιζε εσώρουχο από Prada, που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.

Το σορτς, το οποίο ήταν κεντημένο με ασημένιες παγιέτες και κοστίζει 2.750 δολάρια, τόνιζε τα καλλίγραμμα πόδια της.Beyonce Η Beyoncé, συνδύασε το εντυπωσιακό σορτς με ένα διάφανο, κρεμ κορμάκι από τον ίδιο σχεδιαστή (1.150 δολαρίων) με ένα λευκό σουτιέν από κάτω.

Φόρεσε επίσης μια oversized κρεμ γούνα καθώς έκανε μια δυναμική πόζα με ψηλές κρεμ γόβες.

Η νικήτρια Grammy ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με γυαλιά ηλίου cat-eye και σκουλαρίκια κρίκους με στρας.BeyonceΟι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο πάρτι του Jay-Z, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του στις 4 Δεκεμβρίου στους αμπελώνες Chateau Smith Haut Lafitte στο Μπορντό της Γαλλίας.

Ο Jay-Z εμφανίστηκε επίσης στο καρουζέλ φωτογραφιών, κοιτάζοντας την κάμερα με ένα χαμόγελο καθώς κρατούσε δύο μπουκάλια κρασί που χρονολογούνται την ίδια χρονιά της γέννησής του.

Jay-ZΤο πολυτελές πάρτι γενεθλίων είχε τη λίστα με τους καλεσμένους της A-list, με ονόματα όπως οι Kris Jenner, Ellen Pompeo και Lisa του BLACK PINΚ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μόδα: Tα έντονα χρώματα υποδέχονται το καλοκαίρι!

Her News

Chanel Νο5 : To θρυλικό άρωμα ως ιστορική έμπνευση !

Her News b

O oίκος Gucci προβάλει την plus size ομορφιά με το μοντέλο Tess McMillan στην πασαρέλα του

Her News