HerNews.gr
Διεθνή

Kendall Jenner – Bad Bunny: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι μετά από ένα χρόνο σχέσης

Το ζευγάρι λέγεται ότι τράβηξε χωριστούς δρόμους μετά από σχέση για λιγότερο από ένα χρόνο, όπως είπε μια πηγή στο People την Κυριακή.

Μια πηγή είπε επίσης στο “Entertainment Tonight” ότι οι δυο τους «κάνουν τα δικά τους πράγματα τον τελευταίο καιρό και τα πράγματα άρχισαν σιγά σιγά να ξεφεύγουν μεταξύ τους τους».

«Και οι δύο ήξεραν ότι, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα ήταν μια αιώνια σχέση και αυτό ήταν αμοιβαία κατανοητό από την αρχή», πρόσθεσε η πηγή.

«Έχουν τρελά πολυάσχολα προγράμματα και ξέρουν ότι είναι ακόμα νέοι και έχουν πολλά περισσότερα να ζήσουν μεμονωμένα πριν κατασταλλάξουν».

Τα νέα έρχονται αφότου η Kendall Jenner εθεάθη στο Άσπεν της Κολωνία το Σάββατο χωρίς τον Πορτορικανό ράπερ —γεννηθείς Benito Antonio Martínez Ocasio— στο πλευρό της.

Η Kendall Jenner και o Bad Bunny εμφανίστηκαν για τελευταία φορά μαζί δημόσια σε ραντεβού για πρωινό στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, στις 29 Οκτωβρίου, σύμφωνα με φωτογραφίες.

Πριν από αυτό, το πρώην ζευγάρι είχε βγει για ένα afterparty στο “Saturday Night Live” στο L’Avenue της Νέας Υόρκης, αφού ο Bad Bunny παρουσιάστηκε και έπαιξε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της 21ης ​​Οκτωβρίου.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζάστιν & Σοφί Τριντό: Διαζύγιο “βόμβα” για το πρωθυπουργικό ζεύγος του Καναδά

HerNews ka

Ηταν σε αναρρωτική άδεια για 15 χρόνια και μήνυσε την εταιρεία γιατί δεν του έδωσε αύξηση!

Her News

Kate Middleton: Ο θείος της γίνεται νέος εκπρόσωπος της & δίνει νέα ενημέρωση για την υγεία της

HerNews ka