HerNews.gr
Διεθνή

Kate Middleton: Ο θείος της γίνεται νέος εκπρόσωπος της & δίνει νέα ενημέρωση για την υγεία της

Ο Gary Goldsmith συζήτησε πρόσφατα για την ανιψιά του, Kate Middleton και την αναμενόμενη επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα μετά από μια περίοδο ανάρρωσης.

Μιλώντας με την Ekin-Su στο Celebrity Big Brother, ο Goldsmith μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με την ανάκαμψη της πριγκίπισσας μετά την επέμβαση στην κοιλιά και το επακόλουθο εξιτήριο από την Κλινική του Λονδίνου στις 29 Ιανουαρίου. Το Παλάτι του Κένσινγκτον είχε ανακοινώσει την προσωρινή της απόσυρση από τα επίσημα καθήκοντά της για να επικεντρωθεί στην υγεία της.Κέιτ Μίντλετον.Αισιόδοξος ότι θα επιστρέψει σύντομα

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το χειρουργείο τη Δευτέρα, καθώς εθεάθη να οδηγεί κοντά στο εξοχικό της στην Αδελαΐδα με τη μητέρα της, Carole Middleton. Ο Goldsmith εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επικείμενη επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα, τονίζοντας τη διάχυτη προσδοκία για την επιστροφή της. Προηγουμένως, είχε συζητήσει τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από την υγεία της.

«Νομίζω ότι θα πρέπει να την αφήσουν ήσυχη τώρα γιατί υπάρχει ένας λόγος που (η οικογένεια) δεν το συζητά και της δίνουν λίγο χώρο», είπε.

«Απλώς πιστεύω ότι είναι θεμελιωδώς λάθος και αν συνέβαινε σε οποιονδήποτε άλλον θα σκεφτόταν να του δώσει λίγο χώρο. Αλλά επειδή η Kate, κάνει τόσο καταπληκτική δουλειά, υπάρχει πάντα ενδιαφέρον για αυτήν».«Είναι η νούμερο ένα βασιλική για κάποιο λόγο και απλώς παρακαλώ τους ανθρώπους να της δώσουν λίγο χώρο. Πιστεύω ότι αλλάζουν τη δυναμική και είναι οικογενειακοί. Έχουν καθήκον και είναι προνόμιο να έχουν τους ρόλους που έχουν, αλλά είναι πρώτα η οικογένεια».

«Πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου. Βάζεις τη δική σου μάσκα οξυγόνου πριν φροντίσεις τους άλλους. Kate, να γίνεις καλά, σε αγαπώ και όταν είσαι έτοιμη θα σε δούμε ξανά. Αυτό κάνουμε σε οποιονδήποτε άλλον γιατί όχι αυτή;»

Ο Goldsmith διευκρίνισε ότι δεν απαιτούσε την άδεια της πριγκίπισσας για να εμφανιστεί στην εκπομπή, τονίζοντας την ανεξαρτησία του στη συζήτηση οικογενειακών θεμάτων.

Κέιτ Μίντλετον: Ζητά συγγνώμη εν μέσω της ανάρρωσής της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Διάσημοι: Ποιους φαντασιωνόμαστε σεξουαλικά;

Her News b

Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down: Να αγαπάς.. απλά ένα extra χρωμόσωμα

Her News b

Hailey Bieber: Είναι απογοητευμένη από την «ανωριμότητα» του Justin – Περνούν κρίση

HerNews ka