HerNews.gr
Σχέσεις

Τα σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα πως σου κάνει love bombing!

love bombing

Η τακτική του “love bombing” είναι μια συμπεριφορά που χρησιμοποιούν οι τοξικοί σύντροφοι για να κερδίσουν συναισθηματική σύνδεση με άλλους.

Τα σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα πως σου κάνει love bombing!

Όταν κάποιος εμφανίζεται έντονα ενδιαφερόμενος και κατακτητικός από την αρχή, μπορεί να είναι ένα σήμα προειδοποίησης.

Αυτή η συμπεριφορά, παρόλο που μπορεί να φαίνεται ρομαντική, μπορεί να κρύβει κίνδυνο για τη σχέση, καθώς συχνά δεν είναι βασισμένη σε αληθινά συναισθήματα. Είναι σημαντικό να είσαι επιφυλακτικός όταν κάποιος προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει με τρόπους που φαίνονται υπερβολικοί ή πολύ γρήγοροι.

Είναι επίσης σημαντικό να παρακολουθείς το πώς νιώθεις σε αυτή τη σχέση και να αντιληφθείς εάν αυτή η συμπεριφορά σε πιέζει ή σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα.

Υπάρχουν σημάδια που μπορούν να δείξουν ότι κάποιος εφαρμόζει την τακτική του “love bombing” σε μια σχέση. Αυτά περιλαμβάνουν τα παρακάτω που θα αναλύσουμε.

Τα σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα πως σου κάνει love bombing!

Ο άλλος μπορεί να δείχνει έντονο ενδιαφέρον από την αρχή της γνωριμίας, επικεντρώνοντας την προσοχή του πλήρως σε σένα. Aυτό το focus μπορεί να είναι εξαιρετικά γοητευτικό, αλλά είναι σημαντικό να είσαι επιφυλακτικός, καθώς αυτό μπορεί να είναι μια τακτική για να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου γρήγορα.

Eπίσης, μιλάει για σχέδια για το μέλλον, όπως συζητήσεις για μακροπρόθεσμη δέσμευση, συμβίωση ή ακόμα και γάμο, πολύ νωρίς στη σχέση. Η γρήγορη προσπάθεια για μια ίσως βαθύτερη δέσμευση μπορεί να είναι ένδειξη ότι κάποιος προσπαθεί να επιβάλλει τη σχέση σε ρυθμό που δεν είναι φυσιολογικός ή άνετος για σένα, καθώς ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί με τους δικούς του ρυθμούς.

Η έντονη  γενναιοδωρία μπορεί να είναι ένα σημάδι “love bombing”. Δώρα ή πράξεις έκπληξης με στόχο τον ενθουσιασμό που προκύπτουν χωρίς προηγούμενη ή επαρκή γνωριμία μπορεί να είναι προσπάθεια να κερδιθεί άμεσα η ευγνωμοσύνη ή η εκτίμησή σου χωρίς να ενδιαφέρεται για τον πραγματικό σου χαρακτήρα.

Η υπερβολική επικοινωνία μέσω μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων ή κοινωνικών μέσων, η οποία μπορεί να φανεί υπερβολικά επιθετική ή εντυπωσιακή, είναι ένα σημάδι ότι κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει έντονη σύνδεση κυρίως συναισθηματική με σένα γρήγορα και έντονα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ενισχύοντας την επικοινωνία με τον σύντροφο μας: Ο δρόμος για μια επιτυχημένη σχέση

Her News

Τρόποι για να καταλάβεις αν η καλοκαιρινή αγάπη είναι αληθινή

Her News

Γιατί δεν πρέπει να κοιμάστε θυμωμένοι με τον σύντροφό σας;

Her News