HerNews.gr
Σχέσεις

Τρόποι για να καταλάβεις αν η καλοκαιρινή αγάπη είναι αληθινή

Η καλοκαιρινή αγάπη πολλές φορές σβήνει όταν τελειώνει και το καλοκαίρι. Μπορεί να συνάντησες τον έρωτα στο νησί που πήγες ή ακόμη και σε μια βόλτα σου στην πόλη. Αλλά αν δεν είσαι σίγουρη για το πόσο αληθινή είναι η καλοκαιρινή αγάπη που ζεις διάβασε παρακάτω μερικά πράγματα που θα σε βοηθήσουν.

Δεν σας συνδέει μόνο το σεξ

Το καλοκαίρι που  όλοι είμαστε πιο χαλαροί υπάρχει πιο έντονη σεξουαλική έλξη. Ο ρομαντισμός μπορεί να είναι πιο σπάνιο να ανθίσει, χωρίς τουλάχιστον μια ένδειξη ερωτικής χημείας. Αν όμως η καλοκαιρινή αγάπη που έχεις βρει δεν ενδιαφέρεται μόνο για αυτό το κομμάτι, υπάρχουν πιθανότητες να είναι αληθινή και να διαρκέσει μετά το τέλος του καλοκαιριού. 

Μιλάτε για τα πάντα μεταξύ σας

Είναι υπέροχο όταν είσαι συντονισμένη με τον άνθρωπο που έχεις γνωρίσει. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείς να επικοινωνήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου χωρίς λόγια. Ωστόσο, όταν αυτό συμβαίνει νωρίς σε μια σχέση, μπορεί να είναι απαραίτητο να κρατήσεις μια επιφύλαξη. Έτσι θα δεις με πιο καθαρό μυαλό το πώς θα εξελιχθεί η γνωριμία. Παρατήσε αν σε κάθε ραντεβού σας μιλάτε για πολλά θέματα. Δες αν βαριέστε ο ένας τον άλλον κι αν υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον, τότε μιλάμε για κάτι ουσιαστικό εδώ.

Αν τα σχέδιά του για μετά το καλοκαίρι δεν σε περιλαμβάνουν, δεν είναι πραγματική καλοκαιρινή αγάπη

Εάν ο εραστής του καλοκαιριού σκοπεύει να επιστρέψει στην καθημερινότητά του στο τέλος του μήνα και δεν κάνει κανένα κοινό σχέδιο που να σε περιλαμβάνει, μάλλον η “σχέση” σας έχει ημερομηνία λήξης. Αν από την άλλη κάνει σχέδια για το τι θα κάνετε μετά τις διακοπές και σε ρωτάει πράγματα για να δει πώς σκέφτεσαι την γνωριμία σας, τότε βάζετε τις βάσεις για μια ρομαντική σχέση.

Ο καλύτερος τρόπος να τσακωθείς με τον σύντροφό σου, σύμφωνα με ψυχολόγους

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σχεδόν σχέση: Tα σημάδια ότι δεν υπάρχουν προοπτικές

Her News b

Οι 4 φίλες που χρειάζεσαι στην ζωή σου

Her News

Ζευγάρια: Γιατί τσακώνονται μεταξύ τους;

Her News b