HerNews.gr
Διεθνή

Tom Cruise: Νοίκιασε ολόκληρο τον όροφο εστιατορίου στο Λονδίνο για να βγει ραντεβού

Ο Tom Cruise νοίκιασε έναν ολόκληρο όροφο του πολυτελούς εστιατορίου Novikov του Λονδίνου την Παρασκευή το βράδυ για να εντυπωσιάσει τη νέα του “φλόγα”, Elsina Khayrova.

Το αστέρι του “Mission Impossible” “φαινόταν πολύ ερωτευμένο” και φαινόταν να “κολλάει σε κάθε λέξη που έλεγε η Elsina”, είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Sun.

«Έμοιαζαν σωματικά πολύ δεμένοι», πρόσθεσε ο γνώστης, λέγοντας στο ρεπορτάζ ότι η Elsina ήταν «ντυμένη μέχρι με ένα αστραφτερό φόρεμα και μαύρο γούνινο παλτό».Elsina Khayrova

«Μαζί τους ήρθε ο Αμερικανός φρουρός ασφαλείας του, ο οποίος παρενέβη όταν ένα μέλος του προσωπικού ζήτησε μια φωτογραφία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Tom Cruise ξόδεψε πάνω από 600 δολάρια σε ένα πιάτο με αστακό, θαλασσινά και σούσι στο ρωσικό εστιατόριο, συνδυάζοντας το γεύμα με πολυτελή μοκτέιλ.

Η πηγή σημείωσε ότι ο «πολύ γενναιόδωρος» ηθοποιός είχε δώσει φιλοδώρημα στο προσωπικό πάνω από 100 δολάρια προτού αυτός και το ραντεβού του «φύγουν από την πλαϊνή πόρτα σε ένα αυτοκίνητο απόδρασης που περίμενε».

Ο Tom Cruise και η Khayrova συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά την περασμένη εβδομάδα αφότου εθεάθησαν να βρίσκονται μαζί σε ένα πάρτι στην πλατεία Grosvenor του Λονδίνου.Ελσίνα Χαϊρόβα

«Ήταν αχώριστοι – ξεκάθαρα ζευγάρι», είπε ένας παρευρισκόμενος στην Daily Mail.

Ο αυτόπτης μάρτυρας πρόσθεσε ότι ο 61χρονος Tom Cruise και η 36χρονη Elsina Khayrova, έφτασαν μαζί στην εκδήλωση γύρω στις 9 μ.μ. και «πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας χορεύοντας».

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές τους να διασκεδάσουν, ζητούσαν συνεχώς φωτογραφίες από τον ηθοποιό, με τον ίδιο να αρνείται ευγενικά.

Λόγω των αδιάκοπων αιτημάτων για φωτογραφίες, ο πληροφοριοδότης είπε στην Daily Mail ότι ο DJ «έπρεπε να κάνει μια ανακοίνωση στα ρωσικά» ότι ο Tom Cruise «δεν ήθελε φωτογραφίες». Οι δυο τους αργότερα έφυγαν μαζί τις πρώτες πρωινές ώρες.

Tom Cruise - Turner Classic Movies

Η Khayrova είναι πρώην μοντέλο και Βρετανή πολίτης που κάποτε ήταν παντρεμένη με τον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Τσβέτκοφ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μιλώντας στο περιοδικό λίγες μέρες αργότερα, Ο Τσβέτκοφ είπε ότι ο Tom Cruise θα πρέπει να κρατήσει το πορτοφόλι του “αρκετά ανοιχτό” εάν θέλει να συνεχίσει να βγαίνει με την Khayrova.

«Ανεξάρτητα με όποιον είναι, τον Tom Cruise ή οποιονδήποτε άλλο, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι της αρέσουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και έχει ακριβά και πολυτελή γούστα», είπε ο Ρώσος ολιγάρχης στο ρεπορτάζ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπερνάρ Αρνό: Πώς ο CEO της Louis Vuitton έγινε ο 2ος πιο πλούσιος του κόσμου

Her News

Grammys 2023: Η Beyoncé κατάφερε να “σπάσει” το ρεκόρ στην καριέρα της

HerNewskl

Τιμ Έλιοτ: Ο μποξέρ εκδικήθηκε τη σύζυγο του με φωτογραφία στο Twitter επειδή τον απατούσε με φίλο του!

HerNews ka